Miele filozofija upravljanja olakšava kuhanje

EasyControl Plus
Centralnim plus/minus prekidačem mogu se sva polja za kuhanje intuitivno odabrati. Posebno praktično: jednostavno upravljanje zonama za kuhanje i vremenskim postavkama.
Direktan odabir
Središnjim nizom brojeva upravljate svim zonama za kuhanje. I ovdje možete brzo i intuitivno odabrati razinu snage i vrijeme. Posebno praktično: jednostavno podešavanje vremena tajmera.
Direktan odabir Plus
I ovdje možete brzo i intuitivno odabrati razinu snage i vrijeme. Za svaku zonu za kuhanje postoji osvijetljeni niz brojeva. U isključenom stanju niz brojeva je nevidljiv - za purističku, elegantnu sliku.
Upravljanje-regulatorom
Kod upravljanja regulatorom možete brzo i intuitivno podešavati razine snage. Za svaku zonu za kuhanje postoji odgovarajući regulator, preko kojeg možete jednostavno namjestiti željeni odabir.
SmartSelect
Stupnjevi snage mogu se posebno brzo i intuitivno odabrati. Za svaku zonu za kuhanje postoji žuto osvijetljen niz brojeva. Tako je prikaz vrlo čitak iz bilo kojeg kuta gledanja. Podešavanje tajmera još je jednostavnije zahvaljujući odvojenom odabiru podsjetnika minuta i automatskom isključivanju te troznamenkastom prikazu.
SmartSelect White
Ovakvo upravljanje raspolaže jednakim praktičnim karakteristikama kao i SmartSelect. Savršeno se uklapa u dizajn ugradbenih uređaja generacije 6000. Posebno se ističu veliki prikazi zbog čega ih je vrlo lako očitati.
Karakteristike ovise o modelu