Uvjerljiva fleksibilnost i kvaliteta

Ugradnjom stolne ugradbene nape u donji ormarić, izbjegnuti su potencijalni problemi ugradnje poput različitih visina prostorija ili postojanja ostalih prepreka u vidnom polju. Novost je i mogućnost kombinacije sa SmartLine elementima te kuhinjskim poljem širine 60 cm. Dodatno se uređaj može postaviti pokraj plinskih elemenata. FlameGuard je magnetski poklopac koji onemogućuje opasno usisavanje plinskog plamena. Poput svih ostalih elemenata, dubina stolne ugradbene nape iznosi 52 cm i raspolaže SmartSelect upravljanjem.
Fleksibilna mogućnost ugradnje
Miele stolna napa fleksibilna je u svakom pogledu: Ventilator je smješten u podnožju i namijenjen je za učinkovito odvođenje zraka te je ujedno idealan za kruženje zraka npr. u pasivnim kućama. Osim mnogih tehničkih prednosti, stolna ugradbena napa ima, zbog kompaktne građe, sasvim novu mogućnost instalacije. U donjem ormariću zauzima vrlo malo prostora i ostavlja dovoljno prostora za ladice.
Jednostavno čišćenje
Svi pomični dijelovi stolne ugradbene nape mogu se izvaditi i oprati u perilici posuđa.
Sustav kanala do ventilatora u podnožju
Priloženi sustav plosnatih kanalica (222 x 89 mm) za provođenje zraka do ventilatora u podnožju. Sastoji se od sljedećeg: 1 zakrivljena cijev 90° horizontalno, 1 zakrivljena cijev 90° vertikalno, 1 ravni komad od 50 cm (koji se može individualno skraćivati) i 1 spojni nastavak sa četvrtastog na okruglo za ventilator u podnožju.
Filtar od plemenitog čelika
Miele stolne nape opremljene su metalnim filtrom za masnoću od plemenitog čelika sa 10 slojeva. Pokrov i okvir filtra napravljeni su od kvalitetnog plemenitog čelika. Pri praktičnom pranju filtra za masnoće u perilici posuđa nema vidljivih obojenja. Tako Miele filtri za masnoću dugo zadržavaju svoj kvalitetan izgled.
ECO motor
ECO motor pogoni istosmjerna struja pri čemu se štedi 70 % više energije u usporedbi s uobičajenim motorima. Zahvaljujući ovoj tehnologiji motor je posebno tih, ali isto tako snažan poput ostalih motora koje koristi Miele.
Miele CleanCover
Iza filtara za masnoću nalazi se Miele CleanCover. Umjesto oštrih metalnih rubova i električnih dijelova, ovdje imate samo zatvorenu, ravnu površinu. Posebno je jednostavna za čišćenje i štiti od dodira s kablovima i od dijelova motora. Miele detalji - za veću udobnost i sigurnost.
Razred energetske učinkovitosti
Energetska oznaka pregledno pruža informacije o ekonomičnosti i učinku stolne ugradbene nape. Miele uređaji objedinjuju najbolje vrijednosti učinkovitosti ventilacije i filtriranja.
Karakteristike ovise o modelu