Informacije o Umreženi kućanski uređaji

Umrežavanje kućanskih uređaja s Miele@home

Za maksimalan osjećaj slobode kod kuće

„Sloboda? To je za mene kvaliteta života. Uživati mogu ako sve imam na oku.“*

Saznajte više „Umrežavanje kućanskih uređaja s Miele@home“
Miele@mobile aplikacija

Ne možete biti istovremeno svugdje?

Možete! Dajete sve od sebe i volite imate stvari pod kontrolom. Kako biste se uvjerili da je kod kuće sve u redu kada ste izvan svog doma, postoji Miele@mobile aplikacija. Njome nadzirete status svog uređaja i obavještava se Vas kada je primjerice, završio postupak pranja. Čak i ako imate važnije zadatke za obaviti.*

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija“
Miele@mobile aplikacija – MobileControl

Spontana zabava za jedan sat?

Savršeni trenutci nikada nisu tempirani. Kako bi Vi mogli u njima spontano uživati, mi smo razvili MobileControl funkciju. Naime, s mobilnim upravljanjem sve Vam je nadohvat ruke i kada niste kod kuće. Možete pripremiti Vaš hladnjak, s opcijom snažnog hlađenja, za svježe delikatese, koje donosite kući i u kojima želite uživati s Vašim prijateljima. Kod novih uređaj za kuhanje možete dodatno, u pojedinim načinima rada, regulirati parametre poput temperature i vremena pripreme tijekom same pripreme.

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija – MobileControl“
Miele@mobile aplikacija – FoodView

Mogućnost umrežavanja za veću udobnost

Što se događa s kruhom u pećnici? To će Vam otkriti kamera s kojom je opremljen prostor za pripremu jela – neovisno o tome gdje se Vi nalazite.

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija – FoodView“
Miele@mobile aplikacija – Recepti

Budi uspomene s godišnjeg odmora?

S pravim je receptom sasvim jednostavno. Peći i kuhati može svatko – s funkcijom recepata Miele@mobile aplikacije navedeno nije nikakav problem. S pametnim telefonom ili tabletom brzo u ruci imate odgovarajući recept kao i popis za kupnju za pripremu kulinarskog iznenađenja. Tako će Vam ukusni recepti jednostavno uspjeti – čak i ako niste svakodnevno u kuhinji.

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija – Recepti“
Miele@mobile aplikacija – Miele Assistent

Hrpe rublja?

Uz pametnog asistenta bez problema. U nekim se situacijama možete osloniti na profesionalnu podršku, primjerice kada je riječ o savršenoj njezi rublja. Interaktivni Miele asistent preporučiti će Vam prikladni program pranja. Bilo da je riječ o šarenom rublju, pamučnom ili svilenom, jako ili malo zaprljanom, Miele asistent nudi uvijek optimalno rješenje.*

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija – Miele Assistent“
Aplikacija Miele Scout RX2

Nemate vremena za važne stvari?

S usisavačem robotom. Novi Miele Scout RX2 usisavač robot s MobileControl funkcijom brine se za Vaš dom kada niste kod kuće. Bez obzira gdje ste – Vaši su podovi uvijek pouzdano očišćeni.

Saznajte više „Aplikacija Miele Scout RX2“
SuperVision

Društveni krug u kuhinji?

A Vi znate, što radi rublje. Jednostavno uživajte u trenutku, prije svega u druženju u Vašoj kuhinji. Možete profitirati od komfora Vaše kućne mreže gotovo u prolazu: jer uz SuperVision uvijek imate nadzor nad statusom Vaših kućanskih uređaja bez potrebe za pametnim telefonom – sasvim neprimjetno, na zaslonu Vašeg kuhinjskog uređaja*.

Saznajte više „SuperVision“
Smart Home

Je li moj Smart Home zaista inteligentan?

Tek kada je napa usklađena s osvjetljenjem prostorije. Inteligentna kuća je inteligentna jedino ako su sve komponente međusobno usklađene. I željeni komfor je tu samo kada se svime može centralizirano upravljati. Obzirom na pažljivo birane partnere Miele kućanski uređaji mogu se integrirati u postojeću Smart Home komunikacijsku mrežu. Na taj način možete uživati u učinkovitosti i praktičnosti sveobuhvatnog umrežavanja.

Saznajte više „Smart Home“
SmartStart

Sunčeva svjetlost udobrovoljava?

Električna energija za Vašu sušilicu rublja! Možete koristiti pozitivnu energiju sunčanog popodneva. U vrtu na obiteljskom druženju kao i za održivu uporabu energije. Sa SmartStart* svoje kućanske uređaje upotrebljavajte automatski kada je tarifa električne energije u mreži najpovoljnija.*

Saznajte više „SmartStart“
WiFiConn@ct

Želite koristiti prednosti Miele@home?

Vaš ulazak u svijet umrežavanja kućanskih uređaja uspijeva bez napora – jer je Miele@home sustav jednostavan kao i praktičan. Umrežavanje pojedinih Miele uređaja vrši se putem WiFiConn@ct, što znači izravno povezivanje s Vašim kućnim WLAN usmjerivačem. Vaše umrežene kućanske uređaje zatim nadzirete i njima upravljate* praktično putem pametnog telefona ili tableta preko Miele@mobile aplikacije.

Saznajte više „WiFiConn@ct“ Ovisno o uređaju i modelu
FAQ

Sve o umrežavanju

Imate li pitanja u vezi s Miele kućnim umrežavanjem? Odgovore na najčešće postavljena pitanja saželi smo na sljedećoj poveznici.

Saznajte više „FAQ“

Pribor