Informacije o Umreženi kućanski uređaji

Umrežavanje kućanskih uređaja s Miele@home

Za maksimalan osjećaj slobode kod kuće

„Sloboda? To je za mene kvaliteta života. Uživati mogu ako sve imam na oku.“*

Saznajte više „Umrežavanje kućanskih uređaja s Miele@home“
Miele@mobile aplikacija

Ne možete biti istovremeno svugdje?

Možete! Dajete sve od sebe i volite imate stvari pod kontrolom. Kako biste se uvjerili da je kod kuće sve u redu kada ste izvan svog doma, postoji Miele@mobile aplikacija. Njome nadzirete status svog uređaja i obavještava se Vas kada je primjerice, završio postupak pranja. Čak i ako imate važnije zadatke za obaviti.*

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija“
Miele@mobile aplikacija – MobileControl

Spontana zabava za jedan sat?

Savršeni trenutci nikada nisu tempirani. Kako bi Vi mogli u njima spontano uživati, mi smo razvili MobileControl funkciju. Naime, s mobilnim upravljanjem sve Vam je nadohvat ruke i kada niste kod kuće. Možete pripremiti Vaš hladnjak, s opcijom snažnog hlađenja, za svježe delikatese, koje donosite kući i u kojima želite uživati s Vašim prijateljima. Kod novih uređaj za kuhanje možete dodatno, u pojedinim načinima rada, regulirati parametre poput temperature i vremena pripreme tijekom same pripreme.

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija – MobileControl“
Miele@mobile aplikacija – FoodView

Mogućnost umrežavanja za veću udobnost

Što se događa s kruhom u pećnici? To će Vam otkriti kamera s kojom je opremljen prostor za pripremu jela – neovisno o tome gdje se Vi nalazite.

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija – FoodView“
Miele@mobile aplikacija – Recepti

Budi uspomene s godišnjeg odmora?

S pravim je receptom sasvim jednostavno. Peći i kuhati može svatko – s funkcijom recepata Miele@mobile aplikacije navedeno nije nikakav problem. S pametnim telefonom ili tabletom brzo u ruci imate odgovarajući recept kao i popis za kupnju za pripremu kulinarskog iznenađenja. Tako će Vam ukusni recepti jednostavno uspjeti – čak i ako niste svakodnevno u kuhinji.

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija – Recepti“
Miele@mobile aplikacija – ShopConn@ct

Svakodnevna online kupovina?

Tako ostaje više vremena za ono što volimo! Sitnicama se ne bi trebalo pridavati previše značenja. Primjerice imate li kod kuće dovoljno tableta za pranje ili dovoljno novog PowerDisk za perilicu posuđa. S novom funkcijom zaliha uvijek ćete biti u toku: Vaša perilica posuđa javiti će Vam kada ponestane tableta, sredstva za ispiranje ili soli. Sve možete praktično naručiti uz pomoć ShopConn@ct opcije – putem pametnog telefona ili tableta.

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija – ShopConn@ct“
Miele@mobile aplikacija – Miele Assistent

Hrpe rublja?

Uz pametnog asistenta bez problema. U nekim se situacijama možete osloniti na profesionalnu podršku, primjerice kada je riječ o savršenoj njezi rublja. Interaktivni Miele asistent preporučiti će Vam prikladni program pranja. Bilo da je riječ o šarenom rublju, pamučnom ili svilenom, jako ili malo zaprljanom, Miele asistent nudi uvijek optimalno rješenje.*

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija – Miele Assistent“
Aplikacija Miele Scout RX2

Nemate vremena za važne stvari?

S usisavačem robotom. Novi Miele Scout RX2 usisavač robot s MobileControl funkcijom brine se za Vaš dom kada niste kod kuće. Bez obzira gdje ste – Vaši su podovi uvijek pouzdano očišćeni.

Saznajte više „Aplikacija Miele Scout RX2“
SuperVision

Društveni krug u kuhinji?

A Vi znate, što radi rublje. Jednostavno uživajte u trenutku, prije svega u druženju u Vašoj kuhinji. Možete profitirati od komfora Vaše kućne mreže gotovo u prolazu: jer uz SuperVision uvijek imate nadzor nad statusom Vaših kućanskih uređaja bez potrebe za pametnim telefonom – sasvim neprimjetno, na zaslonu Vašeg kuhinjskog uređaja*.

Saznajte više „SuperVision“
Smart Home

Je li moj Smart Home zaista inteligentan?

Tek kada je napa usklađena s osvjetljenjem prostorije. Inteligentna kuća je inteligentna jedino ako su sve komponente međusobno usklađene. I željeni komfor je tu samo kada se svime može centralizirano upravljati. Obzirom na pažljivo birane partnere Miele kućanski uređaji mogu se integrirati u postojeću Smart Home komunikacijsku mrežu. Na taj način možete uživati u učinkovitosti i praktičnosti sveobuhvatnog umrežavanja.

Saznajte više „Smart Home“
SmartStart

Sunčeva svjetlost udobrovoljava?

Električna energija za Vašu sušilicu rublja! Možete koristiti pozitivnu energiju sunčanog popodneva. U vrtu na obiteljskom druženju kao i za održivu uporabu energije. Sa SmartStart* svoje kućanske uređaje upotrebljavajte automatski kada je tarifa električne energije u mreži najpovoljnija.*

Saznajte više „SmartStart“
WiFiConn@ct

Želite koristiti prednosti Miele@home?

Vaš ulazak u svijet umrežavanja kućanskih uređaja uspijeva bez napora – jer je Miele@home sustav jednostavan kao i praktičan. Umrežavanje pojedinih Miele uređaja vrši se putem WiFiConn@ct, što znači izravno povezivanje s Vašim kućnim WLAN usmjerivačem. Vaše umrežene kućanske uređaje zatim nadzirete i njima upravljate* praktično putem pametnog telefona ili tableta preko Miele@mobile aplikacije.

Saznajte više „WiFiConn@ct“ Ovisno o uređaju i modelu
FAQ

Sve o umrežavanju

Imate li pitanja u vezi s Miele kućnim umrežavanjem? Odgovore na najčešće postavljena pitanja saželi smo na sljedećoj poveznici.

Saznajte više „FAQ“

Pribor