Informacije o Umreženi kućanski uređaji

Umrežavanje s Miele@home

Ovdje se osjeća sloboda

"Sloboda? To je za mene kvaliteta života. Uživati mogu ako sve imam na oku."*

Saznajte više „Umrežavanje s Miele@home“
Upravljanje glasovnim naredbama

Cjelokupan pregled bez pametnog telefona?

Upitajte Alexu! Za zaista važne stvari u životu, ruke Vam moraju biti slobodne. Uređajima od sada možete upravljati i bez pametnog telefona, jednostavno putem glasovnih naredbi: S Amazon Echo i Alexa Voice Service uslugom možete pitati kakav je status uređaja ili možete zatražiti niz korisnih informacija poput odgovarajućeg odabira željenog programa pranja - i sve će ići po planu.

Saznajte više „Upravljanje glasovnim naredbama“
Miele@mobile aplikacija

Ne možete istovremeno biti na svim mjestima?

Već sada! Svugdje daju najbolje i vole imati stvari pod kontrolom. Tako da kada se nalazite izvan svog doma, uvijek sve imate pod kontrolom, zahvaljujući Miele@mobile aplikaciji. Time ćete kontrolirati status uređaja i biti ćete obaviješteni o primjerice statusu programa za pranje. Čak i kada ispunjavate trenutno važne misije.*

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija“
MobileControl

Spontana zabava za jedan sat?

Hladnjak već hladi! Savršeno uspijevanje pripreme jela uz savršen tajming. Možete spontano uživati, imate funkciju MobileControl. Naime, uz mobilno upravljanje sve konce držite u rukama i kada niste kod kuće. Možete podesiti Vaš hladnjak na super brzo hlađenje, za pripremu ukusnih delicija, koje možete odmah ponijeti doma ili koje možete konzumirati ohlađene.*

Saznajte više „MobileControl“
Miele@mobile aplikacija - Recepti

Budi uspomene s godišnjeg odmora?

S pravim je receptom sasvim jednostavno. Peći i kuhati može svatko – s funkcijom recepata Miele@mobile aplikacije navedeno nije nikakav problem. S pametnim telefonom ili tabletom brzo u ruci imate odgovarajući recept i popis za kupnju za pripremu kulinarskog iznenađenja. Tako će Vam ukusni recepti jednostavno uspjeti – čak i ako niste svakodnevno u kuhinji.

Saznajte više „Miele@mobile aplikacija - Recepti“
Servis za namirnice

Za novi recept Vam nešto nedostaje?

Jednostavno skuhajte što želite – bez da zbog toga morate u kupovinu. Ukoliko Vas nadahne neki od recepata iz Miele@mobile aplikacije, za tren će Vam odgovarajući sastojci biti pri ruci: izravno iz aplikacije pomoću servisa za namirnice jednostavno putem interneta naručite sastojke, koje će biti praktično dostavljene u Vaš dom. Udobno uz par klikova – bez potrošenog vremena i torbe za kupovinu.

Saznajte više „Servis za namirnice“
ShopConn@ct

Svakodnevna online kupovina?

Tako ostaje više vremena za ono što volimo! Sitnicama se ne bi trebalo pridavati previše značenja. Primjerice imamo li još kod kuće dovoljno tableta za pranje za perilicu posuđa. Jednostavno se pritom oslonite na svoj Miele uređaj: Vaša perilica će Vam reći kad su tablete, sjajilo ili sol pri kraju. Sa ShopConn@ct sve naručite putem internet trgovine – s pametnog telefona ili tableta.*

Saznajte više „ShopConn@ct“
Interaktivni Miele asistent

Hrpe rublja?

Uz pametnog asistenta bez problema. U pojedinim situacijama možete se osloniti na profesionalnu podršku - npr. kada je riječ o savršenoj njezi rublja. Interaktivni Miele asistent preporučiti će Vam prikladni program pranja. Bilo da je riječ o šarenom rublju, pamučnom ili svilenom, jako ili malo zaprljanom - Miele asistent nudi uvijek optimalno rješenje.

Saznajte više „Interaktivni Miele asistent“
Scout RX2 aplikacija

Nemate vremena za važne stvari?

Novi Miele Scout RX2 usisavač robot s MobileControl funkcijom brine se za Vaš dom kada niste kod kuće. Bez obzira gdje ste – Vaši su podovi uvijek pouzdano očišćeni.

Saznajte više „Scout RX2 aplikacija“
SuperVision

Sakupljanje u kuhinji?

I znate što radi rublje. Uživajte u trenutku - prije svega u miru Vaše kuhinje. Profitirajte umrežavanjem Vaših kućanskih uređaja: SuperVision Vam nudi status uređaja na jednom zaslonu bez korištenja pametnog telefona.*

Saznajte više „SuperVision“
SmartStart

Sunčeva svjetlost zaslužna je za dobro raspoloženje?

Električna energija za Vašu sušilicu rublja! Možete koristiti pozitivnu energiju sunčanog popodneva. U vrtu na obiteljskom druženju - također kao i za održivu uporabu energije. Sa SmartStart* svoje kućanske uređaje upotrebljavajte automatski kada je tarifa električne energije u mreži najpovoljnija.*

Saznajte više „SmartStart“
Smart Home

Da li je Smart Home stvarno inteligentan sustav?

Tek kada je napa usklađena s osvjetljenjem prostorije. Inteligentna kuća je inteligentna jedino ako su sve komponente usklađene. Željena udobnost je ostvarena tek kada svim uređajima možete upravljati s jednog mjesta. Zbog pažljivo odabranih partnera, Miele kućanski uređaji mogu se integrirati u postojeću Smart Home komunikacijsku mrežu. Kako bi mogli uživati u učinkovitosti i praktičnosti sveobuhvatnog umrežavanja.

Saznajte više „Smart Home“
WiFiConn@ct

Želite koristiti prednosti koje pruža Miele@home?

Bez ikakvih problema ćete se uključiti u mrežu kućanskih uređaja jer je Miele@home sustav jednostavan i praktičan. Umrežavanje pojedinih Miele uređaja vrši se putem WiFiConn@ct, što znači izravno povezivanje s Vašim kućnim WLAN ruterom. Aplikacija Miele@mobile omogućit će Vam da putem pametnih telefona ili tableta kontolirate svoje umrežene kućanske uređaje i njima jednostavno upravljate*.

Saznajte više „WiFiConn@ct“ Ovisno o uređaju i modelu
FAQ

Sve o umrežavanju

Imate li pitanja u vezi s Miele kućnim umrežavanjem? Odgovore na najčešće postavljena pitanja saželi smo na sljedećoj poveznici.

Saznajte više „FAQ“

Pribor