Najbolji sistem za tekuća sredstva za pranje

Najbolji sistem za tekuća sredstva za pranje
Revolucija tvrtke Miele u njezi rublja: 2-fazni sustav tvrtke Miele pere temeljitije i čišće od nekadašnjih tekućih sredstva za pranje, koja ne sadržavaju sredstvo za izbjeljivanje, jer bi ono uništilo ostale tvari.Odvojenom pohranom i doziranjem Miele UltraPhase 1 i 2 u TwinDos® sustav moguće je staviti sredstvo za izbjeljivanje.
Aktivne tvari i enzimi u UltraPhase 1 otapaju prljavštinu i uklanjaju mrlje, kao primjerice ulja i masti, proteine i bjelančevine. S UltraPhase 2 u optimalnom trenutku procesa pranja, dodaje se izbjeljivač tako da se i tvrdokorne mrlje poput kave, čaja, soka ili crnog vina savršeno uklanjaju.Velika prednost ovakvog načina doziranja: po prvi puta s tekućim sredstvom za pranje ne perete savršeno samo šareno već i bijelo rublje.
Automatsko doziranje pomoću TwinDos® nije samo praktično, već ujedno jamči i savršenu čistoću: s UltraPhase 1 i 2 Vaš uređaj postaje najbolji sustav tekućeg sredstva za pranje.Tijekom procesa pranja, TwinDos® dozira UltraPhase 1 i 2 u odgovarajućem trenutku te time postiže vrhunski učinak pranja. Pritom TwinDos® tako precizno vrši doziranje, da u usporedbi s ručnim doziranjem možete uštedjeti do 30 % sredstva za pranje.
Provjerena kvaliteta
Institut Hochenstein istražio je karakteristike automatskog 2-faznog sustava doziranja u kombinaciji s Miele UltraPhase 1 i UltraPhase 2 sredstvima za pranje. Potvrđeno je izvrsno djelovanje na uklanjanje mrlja, stupanj bjeline rublja, sprječavanje stvaranja sive boje rublja i precizno doziranje.
Karakteristike ovise o modelu