Najmanji Miele usisavač za prašinu bez vrećice

Kompaktan dizajn – snažna tehnologija 
Najmanjim usisavačem za prašinu bez vrećice, Miele Boost CX 1, profitirate ne samo najvišim učinkom čišćenja, već i kompaktnim dizajnom. Usisavačem za prašinu se posebno jednostavno rukuje te se njime može praktično manevrirati. Zahvaljujući svojim malim dimenzijama isti također osigurava besprijekornu higijenu i čistoću čak u malim stambenim prostorima. Općenito, Boost CX 1 možete sasvim praktično odložiti. Tako je u trenu spreman za upotrebu. Bilo da se radi o parketu, laminatu ili tepihu – najmanji Miele usisavač za prašinu bez vrećice daje najbolje rezultate na bilo kojoj površini. Visoko učinkoviti sustav filtracije brine o maksimalnoj higijeni. Zahvaljujući privlačnom dizajnu kotača, pored toga se skladno uklapa u svaki suvremeni dom.
TrackDrive – uvijek ostaje na putu 
Zahvaljujući bočno smještenim kotačima, Miele Boost CX 1 usisavač za prašinu bez vrećice posebno je praktičan za rukovanje. Prilikom manevriranja isti pouzdano ostaje na putu i ne postoji opasnost od prevrtanja. Navedeno je osobito korisno u malim stambenim prostorima. Miele usisavač za prašinu ne udara u namještaj ili okvire vrata tijekom vožnje. TrackDrive osigurava da su Vaši predmeti trajno zaštićeni, a podovi se temeljito i nježno čiste.
Sigurno postavljanje na stubišta
Želite svoj Miele usisavač za prašinu odložiti na stepenice? Zahvaljujući bočno smještenim kotačima Miele Boost CX 1, navedeno je bez problema moguće. TrackDrive sprječava bočno kotrljanje – stoga možete svoj Miele usisavač za prašinu bez opasnosti smjestiti na svaku stepenicu. Navedeno je posebno praktično, kada u međuvremenu želite obaviti druge stvari ili jednostavno kada želite imati slobodne ruke. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, čak ni uske stepenice ne predstavljaju problem.
Filtar od recikliranog materijala – plus za okoliš 
Održivo rukovanje se za Miele podrazumijeva te je dio tradicije tvrtke. Stoga je okvir Hygiene AirClean filtra našeg Boost CX 1 usisavača za prašinu bez vrećice izrađen od reciklirane plastike. Tako ne osigurava samo najvišu razinu higijene, već pomaže i poboljšanju ekološke ravnoteže. 
Snažni protok zraka za najbolje rezultate 
Zahvaljujući inovativnoj Vortex tehnologiji, Miele Boost CX 1 usisavač za prašinu postiže iznimno brzo strujanje zraka više od 100 km/h. Kao rezultat toga, usisavač za prašinu bez vrećice ima prvoklasne performanse čišćenja – za izvrsne rezultate usisavanja. Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, savršeno skuplja i grubu i finu prašinu. Tako uvijek možete uživati ​​u savršenoj higijeni u svoja četiri zida.
Karakteristike ovise o modelu