Miele PowerDisk set

Upoznajte Miele PowerDisk

Naš napredan i vrlo učinkovit granulat za pranje posuđa s automatskim doziranjem.
Otkrijte prvoklasnu kvalitetu za briljantne rezultate.

Upoznajte PowerDisk, naš granulat za pranje posuđa s automatskim doziranjem, koji radi umjesto Vas

Što je točno PowerDisk praškasti granulat s automatskim doziranjem? I što je još važnije: Kako čini Vaš život lakšim?

PowerDisk automatski dozira ispravnu količinu granulata za pranje posuđa u pravo vrijeme, osiguravajući da možete iskoristiti puni potencijal svoje Miele AutoDos perilice posuđa. Jednom postavljen, obavlja posao umjesto Vas i možete uživati ​​u vrlo učinkovitom i ekološki prihvatljivom iskustvu pranja posuđa.

Savršena kombinacija

PowerDisk
Učinkovito i praktično

Originalno Miele sredstvo za pranje na bazi našeg ekskluzivnog praškastog granulata za učinkovito i higijensko pranje Vašeg posuđa. Dizajnirano kako bi u potpunosti iskoristilo učinkovitost Vaše AutoDos perilice posuđa. PowerDisk osigurava blistavo čisto posuđe uz učinkovitu upotrebu praškastog granulata.

PowerDisk Eco
Još više održivosti

PowerDisk ECO koristi istu tehniku automatskog doziranja te je biorazgradiv. Posuda je izrađena od 100 % reciklirane plastike i ne sadrži mikroplastiku. Ekološki prihvatljiv praškasti granulat sastoji se od biljnih sastojaka i ne sadrže mirise ni bojila – za apsolutno održivo iskustvo pranja u perilici posuđa.

Miele G7000 perilice posuđa

Savršena kombinacija

Miele G7000 perilica posuđa + PowerDisk

Naša serija G7000 pravo je čudo dizajna i inženjeringa. S automatskim doziranjem PowerDisk-a, naše perilice posuđa čine savršenu kombinaciju za izvrsne rezultate pranja. Ovisno o odabranom programu i temperaturi, točna količina praškastog granulata uvijek se dodaje u vodu u idealno vrijeme.