• Besplatna dostava za narudžbe iznad 75 €.

Jelo na pari sadrži više hranjivih tvari

Plus za Vaše zdravlje

Slika proizvoda
Znanstveno dokazano 

Znanstvenici renomiranog Sveučilišta Gießen i Koblenz/Landau potvrdili su svojim istraživanjima prednosti parne pećnice u usporedbi s konvencionalnim metodama pripreme – ovakav način pripreme jamči više hranjivih tvari u Vašem jelu. 

Slika proizvoda
Više vitamina za svaki dan 

Niti jedan drugi vitamin ne djeluje na vitalne funkcije kao Vitamin C, koji između ostalog pridonosi povećanju imuniteta Vašeg organizma. Pripremite povrće s Miele parnom pećnicom kako bi sačuvali veći dio vitamina – u usporedbi s konvencionalnim kuhanjem u vodi: paprika iz parne pećnice sadrži 25 % više vitamina C, a brokula čak 50 % više. 

Slika proizvoda
Zdravo poput sirove hrane 

Ako se voće i povrće konzumiraju u sirovom stanju, tijelo dobiva najviše vitamina i mineralnih tvari. S Miele parnom pećnicom možete toplinski obraditi Vaše namirnice i dalje očuvati hranjive tvari – paprika pripremljena u parnoj pećnici ima jednaku količinu hranjivih tvari kako i sirova paprika. Usporedba: paprika kuhana u vodi ima 45 % manje hranjivih tvari. 

Slika proizvoda
Uvjerljivo puta 4 

Izgled, miris, okus i konzistencija: četiri kriterija mjerodavna za kvalitetu okusa svih jela. U laboratorijskim ispitivanjima navedeni kriteriji ocjenjivali su se sa znanstvenim sustavom bodovanja, s Jedinstvenim rezultatom: priprema na paru je najukusniji i najzdraviji način pripremanja namirnica, neovisno o tome koriste li se svježe ili zamrznute namirnice. Čak i riba, pripremljena na paru, zadržava svoju strukturu, izgled i neprepoznatljiv okus – uvjerljiv znak za osjetnu superiornost naših parnih pećnica. 

Oprema ovisi o modelu. Slika(e) primjerno, na objašnjenje

    • Zadržavamo pravo na tehničke promjene. Ne preuzimamo odgovornost za točnost danih informacija.