Miele

Generacija 7000

Pećnica

PEĆNICA GENERACIJE 7000Stvorena za precizan učinak

Savršenstvo, u novoj definiciji.

Svjetski priznata vrhunska kuharica uživa status perfekcionista. Pećnica Generacije 7000 opravdava takav status – preciznost u savršenstvu.

INNOVATION
BEŽIČNI TERMOMETAR ZA HRANU
Ispečeno pouzdanom preciznošću

Bežični termometar za hranu Vaše jelo priprema na jedinstven način do željene temperature jezgre – potom se automatski isključuje.

INNOVATION
FOODVIEW
Svoju kreativnost imajte na oku – gdjegod se nalazili

Integrirana kamera pruža Vam svake minute snimke visoke rezolucije Vaše kreacije na pametnom telefonu. Na taj način, u svakom trenutku imate mogućnost nadzora statusa svog jela.

INNOVATION
Klimatsko pečenje
Pripremajte jelo poput profesionalca

Okušajte se u tome kako to rade vrhunski kuhari. S jakim dodavanjima pare klimatsko pečenje Vašem pečenju daje neophodnu sočnost, a vašem kruhu savršenu koricu.

INNOVATION
TasteControl
Oprostite se od progorenog jela u svojoj kuhinji

S našom TasteControl tehnologijom prekomjerna priprema je od sada stvar prošlosti. Nakon pripreme jela upravljane vremenom, prostor za pripremu jela se odmah hladi – za savršenu pripremu, svaki puta.

Ostale Miele inovacije

Pirolitičko samočišćenje

Pirolitičkim samočišćenjem zagrijavate svoj prostor za pripremu jela na najvišem stupnju, čime se ostaci pretvaraju u pepeo te se bez muke mogu ukloniti.

Brzo zagrijavanje

Svoju pećnicu u trenu dovedite iz stanja mirovanja do najviše snage – savršeno, kad morate biti brzi.

Precizna temperatura

Pripremite svoje jelo onako kako želite i nikako drugačije. Bez obzira gdje ga postavili u prostoru za pripremu jela, temperatura je posvuda identična.

„Nema ništa ljepšeg od posluživanja jela koje je savršeno uspjelo."

HELENA RIZZO

Savršenstvo, u novoj definiciji.

Otkrijte pećnice Generacije 7000

Budite informirani o novitetima

S Miele Newsletter saznati ćete novosti o proizvodima iz prve ruke – i prije svih ostalih. Osim toga dobit ćete i posebne ponude, inspiraciju, ideje za recepte i puno više.