Provedite više vremena sa svojim gostima

Intuitivno i inovativno 
Miele Dialog pećnica ne ističe se samo svojim jedinstvenim učinkom već će Vas oduševiti i intuitivnim upravljanjem – po želji jednostavno i putem vašeg pametnog telefona. Funkcijom MobileControl postavke recepta šaljete izravno na Miele Dialog pećnicu te u svakom trenutku možete pratiti tijek pripreme. 
Zahtjevni M Chef jelovnici 
Zahtjevni jelovnici s puno sastojaka više nisu izazov. Zahvaljujući M Chef funkciji jelovnika možete se, sigurni u uspjeh, opušteno prepustiti svojim gostima. Miele Dialog pećnica u svakom trenutku samostalno kontrolira pripremu, tako da su sve namirnice istodobno pripremljene. Veselite se složenim jelima poput lososa s blitvom i svježe pečenim briošima – sve je istovremeno pripremljeno.
Jednostavno je savršeno 
Slijedite svoj kulinarski entuzijazam bez straha od kompliciranih jela. S Miele Dialog pećnicom čak i priprema prozračnog nabujka postaje pravo veselje. Uživajte u slobodi pripreme užitaka za nepce, koje se do sada niste usudili kuhati. Ukoliko tako želite Dialog pećnica će preuzeti vodstvo i isporučiti Vam savršen rezultat – kad je u pitanju nabujak onda i bez vodene kupke. 
Karakteristike ovise o modelu