Kontakt

Kontakt

Pon - Čet: 8.00 do 16.30 sati
Pet: 8.00 do 14.00 sati

Zaprimanje i izdavanje uređaja:
Pon - Pet: 9.00 do 17.00 sati


Telefon: 01 6689 010
E-mail: servis@miele.hr
Na kontakte

Rezervni dijelovi i pribor

Ersatzteile & Zubehör

Rezervni dijelovi i pribor

Originalni Miele rezervni dijelovi, ukoliko zamijenjeni od strane ovlaštenog Miele sručnjaka, osiguravaju Vam besprijekoran rad Vašeg uređaja.
Kako bi Vam pojednostavnili rukovanje našim uređajima i proširili mogućnosti primjene, nudimo Vam opsežnu ponudu originalnih Miele rezervnih dijelova.
Odabrane rezervne dijelove moći ćete uskoro naručiti u našoj online trgovini.

Originalni Miele rezervni dijelovi

Prilikom kupovine Miele originalnih zamjenskih dijelova i pribora sigurni ste da su isti točno usklađeni s Vašim uređajem. Naši su rezervni dijelovi dostupni minimalno 10 godina, a maksimalno pak 15 godina po isteku serije.

Warning

Radove održavanja načelno vrše stručne osobe elektro usmjerenja poštujući važeće sigurnosne odredbe.

Tijekom održavanja, izmjena, ispitivanja i popravka električnih uređaja moraju se poštovati odgovarajuće zakonske odredbe, propisi za zaštitu od nezgoda i važeće norme. Prije provođenja radova održavanja i servisiranja uređaju zahtijeva se sigurno odvajanje od svih vodiča pod naponom.

Zašto Miele original dijelove i pribor?

Kupnjom Miele originalnih dijelova i pribora imat ćete sigurnost da su isti prilagođeni Vašim uređajima. Naime, razina kvalitete je kod naših Miele originalnih rezervnih dijelova i pribora uvijek na najvišoj razini. Kupnjom Miele uređaja svjesno ste se odlučili za najbolju kvalitetu. Stoga bi trebali voditi računa i vjerovati proizvođaču pri odabiru rezervnih dijelova i pribora. Budući da samo Miele originalni rezervni dijelovi i pribor jamče, svojom kvalitetom, pouzdanu funkcionalnost Vašeg uređaja.
Naš opsežan program Miele original pibora olakšava Vam rukovanje našim uređajima, te ga čini učinkovitijim i udobnijim.

Naručivanje rezervnih dijelova i pribora

Miele originalne rezervne dijelove i pribor možete naručiti u našoj Miele online trgovini. Narudžbe možete ostvariti i telefonski na navedenim telefonskim brojevima za naručivanje rezervnih dijelova i pribora.

Telefon: 01 6689 010
E-mail: servis@miele.hr

Naš kontaktni formular možete ispuniti i poslati nam i izvan našeg radnog vremena. Ukoliko Vam brojevi i oznake za potreban rezervni dio nisu jasne, slobodno opišite ukratko traženi artikl.

Obrazac za kontakt