Miele Experience Center

Natrag

Miele Experience Center Split

Posjetite naš Miele Experience Center Split

PROSLAVITE S NAMA!  ISKORISTITE POGODNOSTI ROĐENDANSKOG TJEDNA!

U tjednu od 1.4. do 6.4.2019. slavimo drugu godišnjicu otvorenja našeg Miele Experience Centra Split, u Poljičkoj cesti 26.

Posjetite nas i provjerite pogodnosti koje nudimo za kupnju uređaja tijekom rođendanskog tjedna. Isprobajte uređaje u akciji te se uvjerite u kvalitetu koju pružaju.

Poljička cesta 26, tel 021 681 975 

____________________________________________________________________________________________

Ovakvu inspiraciju budi samo Miele

Pravo mjesto za obožavatelje lijepih interijera, dizajnerskih inovacija i funkcionalnih rješenja, brend Miele. Potvrdit će to i najnoviji Miele Experience Center koji je, nakon Zagreba, otvoren i u Splitu. U pomno dizajniranom interijeru Miele izlaže svoje najbolje inovacije u kategoriji kuhinjskih uređaja, njege rublja i čišćenja doma. Uz to, posjetiteljima su u svakom trenutku na raspolaganju i tim Miele stručnjaka koji će vas savjetovati u odabiru najboljeg uređaja za vaše potrebe.

Miele Experience Center kao avangardno iskustvo - Miele centri diljem svijeta osmišljeni su kao prekrasno uređeni prostori koji će posjetitelje upoznati s najnovijim tehnološkim i dizajnerskim inovacijama koje Miele nudi kroz svoje uređaje. Miele centri su ujedno i mjesto okupljanja svih koji vole lijepu stranu života – bilo da je riječ o kulinarskim radionicama u izvedbi vrhunskih kuhara s kojima Miele surađuje diljem svijeta ili, pak, poslovnim okupljanjima i rođendanskim večerama.

Posjetite jedan od naših brojnih događanja u Miele Experience Centeru Split, od prezentacija kuhanja do kuhanja s poznatim kuharima, Miele nudi doživljaj za sva osjetila.

Adresa

Poljička cesta 26
21000 Split

Kontakt

Telefon: 021 681 975
E-mail: info@miele.hr

Radno vrijeme

Pon - Pet  9.00 - 19.00 sati
Sub         10.00 - 15.00 sati