Umreženo kućanstvo

Umrežavanje kućanskih uređaja s Miele@home*

Pametno umreženo: s našim inovativnim Miele@home sustavom, iskoristite sav potencijal svojih Miele uređaja i učinite svoju svakodnevicu još pametnijom. Svi pametni Miele kućanski uređaji mogu se praktično i sigurno umrežiti. Upravljanje je jednostavno – bilo s Miele@mobile aplikacijom ili integracijom u postojeća Smart Home rješenja. Umrežavanje se vrši s kućnim WLAN usmjerivačem i Miele Cloud.

Značajke aplikacije

Općenito

Sve na jednom mjestu – na putu ili kod kuće

Kuhinja

Kuhanje i pečenje na najvišoj razini

Održavanje rublja

Sigurno savladavanje hrpe rublja

Slavimo 125 godina tvrtke Miele s novim pametnim funkcijama

Sa 125 godina iskustva jasno vidimo da je budućnost kućanskih uređaja pametna. A uz prednosti koje naša aplikacija već nudi, želimo kontinuirano nuditi rješenja održivosti koja nadilaze energetske oznake. Zato predstavljamo uzbudljive nove značajke kojima se može pristupiti putem aplikacije, kao što su nadzorna ploča potrošnje, održivi recepti ili ekološki savjeti i savjeti za pohranu.

SAZNAJTE VIŠE O JUBILARNOJ PONUDI

Održivost

Za ekološki prihvatljiv užitak

Održivo kuhanje

Ekološko kuhanje više je od kuhanja povrća na pari. Miele obljetnicu slavimo posebno održivim receptima u Miele aplikaciji**. Uz Miele aplikaciju** otkrijte kako možete kuhati na ekološki prihvatljiv način, kako dobiti ukusnu inspiraciju ali i podršku da izbjegnete bacanje hrane uz naše savjete za kuhanje i pohranu.

Održivost

Uštedite novac i djelujte održivo

Nadzorna ploča potrošnje

Uživajte u potpunoj transparentnosti svoje potrošnje energije i vode povezivanjem perilice rublja ili posuđa s Miele aplikacijom**.

RemoteUpdate

Automatski i praktično

Uvijek na najnovijem stupnju razvoja

Želite li da Vaši povezani Miele kućanski uređaji uvijek budu ažurni bez ikakvog napora? Nema problema, zahvaljujući našoj funkciji RemoteUpdate. Dostupna ažuriranja softvera za Vaše Miele kućanske uređaje jednostavno se preuzimaju i, ako je moguće, instaliraju. Pojedinosti o ažuriranju možete pronaći u Miele aplikaciji** kao napomene o izdanju.

Komunikacija uređaja

Pametni uređaji optimalno umreženi

Promišljeno: Miele uređaji međusobno komuniciraju. To pojednostavljuje i automatizira korake rada.

Smart Home integracija

Vaš dom budućnosti

Najbolje umreženo: integrirajte svoj Miele kućanski uređaj brzo i jednostavno u Vaš postojeći Smart Home sustav.

Miele Scout aplikacija**

Upravljanje i nadzor u pokretu

S Miele Scout aplikacijom za mobilne krajnje uređaje – u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta.

**Dostupno za mobilni krajnji uređaj (minimalne uvjete naći ćete u informacijama iz App Store). Dodatna digitalna ponuda tvrtke Miele & Cie. KG. Sve pametne primjene omogućuje sustav Miele@home. Opseg funkcija može varirati ovisno o modelu i državi.

Na vrh stranice