FAQ

Informacije o kampanji povodom 125 godina

Raspoloživost produženja jamstva od 125 tjedana

Produženje jamstva za 125 tjedana dostupno je za odabrane proizvode povodom 125 godina tvrtke Miele. Detalje o modelima 125 Gala Edition možete pronaći ovdje.

Produlženje jamstva za 125 tjedana odnosi se na odabrane proizvode kupljene izravno od Miele ili ovlaštenog trgovca. Detalje o modelima 125 Gala Edition možete pronaći ovdje.

Svi uređaji koji imaju oznaku proizvoda „125 Gala Edition“ imaju pravo na produženje jamstva od 125 tjedana. Detalje o modelima 125 Gala Edition možete pronaći ovdje.

Produženje jamstva za 125 tjedana dio je jubilarne ponude povodom 125 godina tvrtke Miele. Isto je dostupno za vrijeme trajanja kampanje.

Produženje jamstva od 125 tjedana odnosi se na odabrane proizvode kupljene unutar perioda trajanja kampanje. Ne odnosi se na kupnje prije početka kampanje te aktivacija jamstva putem Miele aplikacije* nije moguća.

Postoji jedna iznimka: ako ste kupili mat crni uređaj 2023., dodatno jamstvo od 125 tjedana primjenjuje se čak i ako je datum kupnje prije početka kampanje.

 

 

Aktivacija produženja jamstva

Kako mogu za svoj uređaj aktivirati produženje jamstva za 125 tjedana?

Molimo provjerite ispunjava li Vaš uređaj uvjete za produženje jamstva za 125 tjedana. Kako biste aktivirali produženje jamstva za 125 tjedana, morate povezati svoj uređaj s Miele aplikacijom**. Za usisavače i KWT 7112 iG obsw/matt 125 Gala Edition vrijedi isto, registrirati uređaj u Miele aplikaciji*.

Molimo kliknite ovdjeili skenirajte QR kôd, kako biste preuzeli Miele aplikaciju** ili kako biste otvorili Miele aplikaciju**. Kako biste dodali svoj novi Miele uređaj slijedite upute u Miele aplikaciji*. Zatim će Vas se automatski pitati da aktivirate svoje produženje jamstva za 125 tjedana.

Ako se automatski zahtjev za aktivaciju produženja jamstva već pojavio u Miele aplikaciji* i na njega se nije kliknulo, jamstvo se može aktivirati putem stranice s pregledom jamstva. Za pristup stranici sa pregledom jamstva, dodirnite tipku „Profil“. Ako uređaj ispunjava uvjete za jamstvo od 125 tjedana, jamstvo se može aktivirati ovdje.

Produženje jamstva za 125 tjedana nije moguće iskoristiti putem Miele internetske stranice. Molimo aktivirajte jamstvo putem Miele aplikacije*.

Jamstvo je potrebno aktivirati putem Miele aplikacije* unutar 30 dana od kupnje uređaja. Aktivacija preko Miele aplikacije* je moguća za vrijeme trajanja kampanje.

Ukoliko je uređaj isporučen nakon završetka razdoblja kampanje, obratite se Kontakt centru za pomoć.

Za uspješno povezivanje uređaja s Miele aplikacijom* od Vas će se tražiti da unesete datum kupnje uređaja i serijski broj. U mnogim slučajevima Miele aplikacija* može automatski prepoznati serijski broj tijekom postupka. Ako morate ručno unijeti broj, slijedite upute u aplikaciji ili upotrijebite tražilicu tipske naljepnice kako biste pronašli serijski broj na svom uređaju.

Odmah nakon dovršetka aktivacije jamstva, status jamstva ažurirat će se u Miele aplikaciji* i prikazat će Vaše produženo jamstvo. Certifikat s Vašim uređajem i pojedinostima o jamstvu također će Vam biti poslan e-poštom.

 

 

Uparivanje ili registracija uređaja putem Miele aplikacije*

Molimo preuzmite Miele aplikaciju* iz Apple Store ili s Google Play Store. Otvorite aplikaciju i slijedite upute, kako biste dodali svoj uređaj. Za upute korak po korak za proces uparivanja molimo pogledajte naš video za uparivanje uređaja.

Minimalne uvjete naći ćete u informacijama iz App Store ili Google Play Store. Za više detalja pogledajte zahtjeve sustava na našoj internetskoj stranici.

Uređaji koji ispunjavaju uvjete za produženje jamstva od 125 tjedana automatski će prepoznati Miele aplikacija*. Aktivacija produženja jamstva od 125 tjedana vrlo je brza i jednostavna. Čak i nakon aktivacije, u svakom trenutku možete vidjeti status jamstva svog uređaja.

Kako biste aktivirali produženje jamstva od 125 tjedana, preuzmite Miele aplikaciju* i registrirajte svoj usisavač/KWT 7112 iG obsw/matt 125 Gala Edition. Zatim će Vas se automatski pitati da aktivirate svoje produženje jamstva za 125 tjedana.

Ako imate problema s vezom, možete aktivirati produženje jamstva od 125 tjedana jednostavnom registracijom svog uređaja u Miele aplikaciji*. Nakon registracije automatski će Vas se pitati da li želite aktivirati svoje produženje jamstva od 125 tjedana.

 

 

Usluge popravka

Dodatno jamstvo se izravno nastavlja na 2-godišnje Miele jamstvo i produljuje ga za dodatnih 125 tjedana. Ukupno jamstveno razdoblje je 4 godine i gotovo 5 mjeseci.

Da, svoje dodatno produženje jamstva za 125 tjedana možete produžiti na ukupno 10 godina uz jednokratnu naknadu. Molimo kontaktirajte naš Miele kontaktni centar.

Bitne prednosti produženja jamstva:

  • Maksimalna sigurnost: Nema troškova za popravak kvarova tijekom produljenog jamstvenog roka, osim ako su uzrokovani namjerno ili krajnjom nepažnjom. Produženje jamstva pokriva sve troškove rada i putovanja kao i troškove rezervnih dijelova.
  • Novi uređaj: Dobit ćete novi uređaj ako ne možemo popraviti Vaš uređaj.
  • Pouzdano i brzo: U slučaju popravka, naši visokokvalificirani servisni tehničari pružaju brzu i pouzdanu pomoć.

Produljeno jamstvo je potpuna zaštita popravka i uključuje sve troškove rada i pripravnosti, kao i troškove rezervnih dijelova, osim ako su uzrokovani namjerno ili krajnjom nepažnjom. Primjenjuju se uvjeti ugovora.

Produženje jamstva ne pokriva:

- Kvarove koji nastaju zbog nestručnog postavljanja
- Oštećenja koja nastaju zbog intervencije koju nije izvršio Miele ili ovlašteni Miele servisni partner
- Potrošni materijal/pribor, na primjer: sredstva za čišćenje, filtre s aktivnim ugljenom, filtre za vodu
- Uzroke kvarova izvan uređaj (vanjski utjecaji poput transporta, oštećenja od udara i udarca ili prirodnih događaja)
- Nepravilnu uporabu i rukovanje, poput uporabe neprikladnih sredstava za čišćenje ili kemikalija kao i oštećenja uzrokovana usisavanjem tekućina, građevinske prašine ili tonera
- Trošenje povezano s uporabom i prirodno trošenje, kao što je smanjena otpornost baterija i komponenti koje se, prema uputama za rukovanje, moraju redovito mijenjati tijekom radnog vijeka proizvoda.

Za daljnje pojedinosti pogledajte uvjete produženja jamstva.

Produženje jamstva od 125 tjedana ne može se prenijeti na druge uređaje. Ako uređaj promijeni vlasnika, produženje jamstva se može prenijeti na novog vlasnika. Molimo kontaktirajte Miele kako biste potvrdili novog vlasnika.

Produženje jamstva za 125 tjedana ostaje važeće ako je uređaj kupljen i nalazi se u državi članici EU, Velikoj Britaniji, Norveškoj ili Švicarskoj. Kako biste provjerili valjanost na drugim tržištima, molimo pogledajte lokalne uvjete i odredbe ugovora o produženju jamstva.

Miele nastoji pružiti brzu uslugu u slučaju kvara. U sklopu produženja jamstva podrška će Vam biti Miele servisna služba ili ovlašteni servisni partner. Vrijede Opći uvjeti.

Miele neće prihvatiti popravke koje izvrše neovlašteni serviseri.

Ako se uređaj više ne može isplativo popraviti ili je popravak nemoguć, dobit ćete identičan ili ekvivalentni novi uređaj.

Sa zamjenskim uređajem ne može se jamčiti komunikacija (umrežavanje) s drugim uređajima i postojećim kućnim sustavom. Ako se uređaj zamijeni, preostalo jamstveno razdoblje navedeno u ugovoru prenosi se na novi uređaj.  

Alternativno, po želji se može vratiti odgovarajuća trenutna vrijednost uređaja. Ako Miele nadoknadi trenutnu vrijednost uređaja, produženje jamstva prestaje.  

Za pojedinosti molimo pogledajte uvjete produženja jamstva.

 

 

 

Bilješke:

*Raspoloživo za mobilni uređaj (minimalne uvjete naći ćete u informacijama iz App Store). Dodatna digitalna ponuda tvrtke Miele & Cie. KG. Sve pametne primjene omogućuje sustav Miele@home. Opseg funkcija može varirati ovisno o državi.

Na vrh stranice