Savršena dopuna za Vašu perilicu rublja

Miele sredstvo za pranje

Optimalni rezultati pranja uz istovremeno zaštitu Vašeg rublja – naša ekskluzivna sredstva za pranje posebno su skrojena za korištenje s Vašom Miele perilicom rublja. Nude jedinstvenu kvalitetu i izvedbu i razvijeni su za razne primjene.

Miele sredstvo za pranje: Krojeno prema Vašim potrebama

Naša praškasta i tekuća sredstva za pranje izrađeni su za sve Vaše potrebe. Kod nas ćete pronaći odgovarajući proizvod za svoje šareno rublje, osjetljive tkanine, bijelo ili tamno rublje. Bez obzira na temperaturu i koliko rublja tjedno operete, možete se pouzdati u Miele sredstva za pranje.

Za očuvanje boja: Miele UltraColor

Zahvaljujući snažnoj UltraColor formuli, više ne morate prethodno i naknadno tretirati svoje rublje. S do 8 visokoučinkovitih enzima, sredstvo za pranje se bez napora bori čak i s najtvrdokornijim mrljama te osigurava najbolje rezultate čak i pri niskim temperaturama pranja. U isto vrijeme, zahvaljujući ColorProtect, zajamčene su dugotrajno očuvane boje. Sada saznajte više o našim raznim sredstvima za pranje:

Boca UltraColor Aqua sredstva za pranje

UltraColor Aqua

Čak i pri niskim temperaturama UltraColor Aqua lako uklanja mrlje s tamnih i obojenih tkanina. 7 enzima osigurava vrhunsku čistoću, dok ColorProtect osigurava dugotrajan intenzitet boje. Naš Aqua miris daje Vašem rublju dodatnu svježinu.

Na kupnju
Boca UltraColor Edition 125 tekućeg sredstva za pranje

Edition 125

Iskoristite prednosti ograničene serije UltraColor Edition 125 i novog ekskluzivnog mirisa. Navedena se serija ističe posebno osvježavajućim voćnim mirisom s notama puderaste elegancije. Kako bi Vaše rublje uvijek mirisalo kao da je svježe oprano.

Na kupnju


 

Za snježno bijelo rublje: UltraWhite

Doživite snagu naše formule s aktivnim kisikom za blistavo bijelo rublje. Ovo posebno praškasto sredstvo za pranje temeljito i higijenski čisti Vaše bijelo rublje. Kako bi Vaše bijelo rublje pokazalo svoju najbolju stranu.

Sredstvo za pranje posebnih tekstila

Za osjetljive tekstile: WoolCare

Pobrinite se za svoju osjetljivu odjeću od vune, svile i kašmira s našim WoolCare sredstvom za pranje. Izrađeno je na bazi proteina pšenice, nudi nježnu njegu tekstila obavijajući Vaše rublje mekim pjenastim tepihom tijekom procesa pranja.

Savršeno za sportsko i funkcionalno rublje: sport

Miele sredstvo za pranje sportske odjeće neutralizira neugodne mirise i osigurava svježinu nakon svakog pranja. Naše sredstvo za pranje štiti vlakna i osigurava da Vaša sportska odjeća zadrži svoju funkciju.

Za meko rublje i svjež Aqua miris: UltraSoft

Naš inovativni omekšivač čini glačanje lakim. Posebna formula sprječava elektrostatički naboj u perilicama i sušilicama rublja, čime se minimizira gužvanje. Uživajte u pahuljasto mekom rublju i svježem i dugotrajnom Aqua mirisu.

Savršena sredstva za pranje za Vaše zahtjeve i želje, prilagođena Vašoj Miele perilici rublja.

  • Cijene svih proizvoda uključuju 25% PDV
  • Zadržavamo pravo na tehničke promjene; Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za točnost danih informacija.

Upoznajte i naša druga Miele sredstva za pranje

Precizno dozirajte svoje sredstvo za pranje našim kapsulama kako biste izbjegli pretjerano ili nedovoljno doziranje.

Kapsule sredstva za pranje