Optimalno i praktično doziranje

Kapsule sredstva za pranje

Upoznajte naša sredstva za pranje s već određenom količinom, koja temeljito čiste i štite Vaš visokokvalitetni tekstil i odjeću. Naše praktične Miele kapsule jednostavne su za korištenje i savršeno odgovaraju Vašoj Miele perilici rublja. Uživajte u poboljšanoj higijeni, dugotrajnijem mirisu i optimizirajte trajnost Vašeg rublja.

WA CCR 0302 L
CottonRepair kapsule
Posebno sredstvo za pranje vunenog rublja u pakiranju od 3 komada. EasyOpen. 
Na skladištu
WA CBO 0602 L
Booster kapsule
Najučinkovitije sredstvo za uklanjanje mrlja u pakiranju 6 kapsula. EasyOpen.
Na skladištu
WA CDC 0603 L
DownCare kapsule
Posebno sredstvo za pranje perjem punjenih tekstila od 6 kapsula. EasyOpen.
Na skladištu
WA CSP 0603 L
Sport kapsule
Posebno sred. za pranje sintet. materijala u pakiranju od 6 kapsula. EasyOpen.
Na skladištu

Optimizirajte svoj rezultat pranja

Miele sredstva za pranje u kapsulama dorasla su svakom izazovu i nude razne mogućnosti za različite tkanine ili mrlje. Naše kapsule posebno su učinkovite i dostupne u praktičnim jednokratnim pakiranjima.

Kapsule sredstva za pranje

Kapsule sredstva za pranje

Naše kapsule za jednokratnu upotrebu izrađene su od reciklirane plastike s poklopcem koji se lako otvara. Dostupne su u velikom izboru varijanti tako da uvijek možete pronaći onu pravu za svoje individualne potrebe. Svaka sadrži savršenu količinu sredstva za pranje. Naš inovativni dizajn ne samo da povećava učinkovitost pranja, već također sprječava nedovoljno ili pretjerano. Navedeno čini korištenje lakim poput dječje igre.

Kapsule za vunu

WoolCare kapsule

Pobrinite se za svoje osjetljive vunene tekstile s našim WoolCare kapsulama. Iste zadržavaju oblik vlakana i tako osiguravaju lijep izgled Vaše odjeće.

Na kupnju
Sport

Sport kapsule

Miele sredstvo za pranje sportskog rublja specijalnim sastojkom uklanja neugodne mirise i osvježava nakon svakog pranja.

Na kupnju
Krevet s bijelom posteljinom

DownCare kapsule

Naše sredstvo za pranje obogaćeno je lanolinom i osigurava da Vaši odjevni predmeti s perjem zadrže svoju elastičnost, prozračnost i lepršavost, bez da se perje slijepi.

Na kupnju

Njega tekstila:
Obnavljanje, obrada mrlja i njega

CottonRepair kapsule

S našom inovativnom formulom, opremljenom Novozymes tehnologijom, CottonRepair daje Vašim omiljenim predmetima drugi život. Uklanja piling u samo jednom pranju i vidljivo vraća intenzitet i sjaj boja.

Booster kapsule

Poboljšajte svoje rezultate pranja s našim snažnim Booster kapsulama, koje bez napora uklanjaju čak i najtvrdokornije mrlje zahvaljujući naprednoj tehnologiji enzima.

ImpraProtect kapsule

Očuvajte vodootporna svojstva svoje odjeće uz ImpraProtect i osigurajte da njihova elastičnost i prozračnost ostanu netaknuti. Kapsule postižu najbolji učinak i pranje u kombinaciji s jednom od naših kapsula sa sredstvom za pranje.

Omekšivač

Aqua

Otkrijte neviđenu razinu čistoće u kombinaciji s okrepljujućim mirisom Aqua – simfonijom sočnog zelenog voća u kombinaciji s akordom vodenog cvijeća koji dodaje dašak prirodne svježine.

Naš cjelokupni asortiman kapsula

Miele kapsule su većinom izrađene od reciklirane plastike i stoga su prihvatljive za okoliš. Svojim inovativnim dizajnom osiguravaju da pretinac za doziranje uvijek ostane čist. Osim izravnog umetanja u pretinac za omekšivač, također je moguće ručno otvoriti praktičan pokrov. To znači da se Miele kapsule mogu koristiti u svim Miele perilicama rublja.

Odabrane vrste kapsula za probu – s našim paketom uzoraka

Iskoristite mnoge prednosti i jedinstvene mirise naših Miele kapsula.

WA CCO 0603 L
Kapsule Collection
Probno pakiranje od 6 odabranih vrsta kapsula. EasyOpen.
Na skladištu
  • Cijene svih proizvoda uključuju 25% PDV
  • Zadržavamo pravo na tehničke promjene; Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za točnost danih informacija.

Upoznajte i naša druga Miele sredstva za pranje

Savršena dopuna za Vašu perilicu rublja

Miele sredstvo za pranje

Automatsko doziranje za veću učinkovitost i praktičnost.

UltraPhase

Na vrh stranice