UltraPhase sredstvo za pranje

UltraPhase 1 i 2 – Patentirani za praktičnu uporabu i najbolje rezultate pranja

Izvrsno uklanja mrlje kako sa šarenog tako i bijelog rublja – čak i na niskim temperaturama. A zahvaljujući automatskom sustavu za doziranje nikada nećete koristiti više sredstva za pranje no što je potrebno.

UŠTEDA 20 €

Ekskluzivna ponuda UltraPhase set

Opskrbite se i uštedite prilikom kupnje seta

Pri kupnji našeg seta od 6 kartuša (3x UltraPhase 1 i 3x UltraPhase 2) na poklon dobivate vaučer u vrijednosti 20 € koji možete iskoristiti pri sljedećoj kupnji pribora u našoj internetskoj trgovini.

Promotivna ponuda vrijedi do 31.3.2024 ili do isteka zaliha.

* Koristi se samo jedan vaučer po narudžbi.

Upoznajte naše najučinkovitije i najpraktičnije sredstvo za pranje

Uz UltraPhase sredstva za pranje Vaše će iskustvo pranja biti jednostavno, učinkovito i ekološki prihvatljivo. Budući da je UltraPhase posebno dizajniran za TwinDos® perilice rublja, više nikada nećete uzalud potrošiti ni kap sredstva za pranje zahvaljujući sustavu za automatsko doziranje. Postignite najbolje rezultate pranja te držite svoju perilicu rublja čistom i higijenskom*.

Lagano i učinkovito

30 % manje sredstva za pranje u usporedbi s ručnim doziranjem

Ovisno o odabranom programu pranja i količini rublja, UltraPhase 1 i 2 automatski se doziraju u preciznim količinama i u optimalno vrijeme kako bi Vam olakšali posao. Navedeno ne samo da štedi novac za sredstvo za pranje, već se i učinkovito bori protiv mrlja, štiti boje i sprječava taloženje kamenca omekšavanjem vode, tako da je svaki ciklus pranja jednostavan i učinkovit.

Odlični rezultati pranja

Ispitana kvaliteta od strane Hohenstein instituta

Sustav 2-faznog automatskog doziranja je ispitan od strane njemačkog instituta Hohenstein zajedno s Miele sredstvima za pranje UltraPhase 1 i UltraPhase 2. Rezultati ispitivanja potvrđuju izvanrednu učinkovitost u odnosu na uklanjanje mrlja, poboljšanje stupnja bjeline, sprječavanje gubitka boje, precizno doziranje i smanjenje trošenja.

U skladu s okolišem

Iz ljubavi prema okolišu

Naši uređaji kombiniraju nisku potrošnju energije i vode s optimalnom upotrebom sredstva za pranje. UltraPhase je vrlo učinkovit od 30°C. Navedeno smanjuje potrošnju energije za 37 %** i istovremeno štiti naš okoliš.

Za intenzivne boje i besprijekornu bjelinu rublja

Razlike između UltraPhase 1 & 2

UltraPhase 1 i 2 pretince pronaći ćete iza poklopca u donjem desnom kutu Vaše Miele TwinDos® perilice rublja.

UltraPhase 1 - sredstvo za pranje:

• Ciljano uklanja prljavštinu, masnoće, ulje i mrlje
• Sprječava piling

UltraPhase 2 – pojačivač sredstva za pranje:

• Uklanja pigmentirane mrlje, kavu, čaj, crno vino i više
• Optičko izbjeljivanje, intenziviranje stupnja bjeline

Potrebna su oba sredstva za pranje kako bi se postigli najbolji rezultati pranja. S TwinDos® ne morate razmišljati o doziranju – automatski se dozira odgovarajuća mješavina UltraPhase 1 i 2, i u odgovarajućem trenutku.

Pogledajte naš TwinDos® sustav i UltraPhase pri korištenju

94 % anketiranih kupaca su zadovoljni ili vrlo zadovoljni s Miele UltraPhase 1 i 2***

AQUA

UltraPhase

Brilijantno oprano

Doživite svijetle boje i besprijekorno bijelo rublje uz naš Aqua miris sredstva za pranje rublja. Uživajte u svježini i čistoj voćnoj esenciji ovog jedinstvenog mirisa, naglašenog bijelim mošusom i drvetom jantara.

SENSITIVE

UltraPhase Sensitive

Razmazite svoju kožu

UltraPhase Sensitive je specijalno dizajniran za osobe s osjetljivom kožom i nudi izvrsno uklanjanje mrlja i zaštitu boje na niskim temperaturama, bez mirisa i bojila.

Upoznajte našu ponudu UltraPhase sredstva za pranje

WA UP1 J 1401 L
Miele UltraPhase 1 Edition125
Ograničena serija za 125. godina tvrtke Miele.
Na skladištu
WA UP1 1402 L
Miele UltraPhase 1
Dvokomponentno sredstvo za pranje šarenog, bijelog i osjetljivog rublja.
Na skladištu
WA UP2 1402 L
Miele UltraPhase 2
Dvokomponentno sredstvo za pranje šarenog, bijelog i osjetljivog rublja.
Na skladištu
WA UP2 1403 L
Miele UltraPhase 2
Univerzalni UltraPhase 2 koji odgovara za svaki UltraPhase 1.
Na skladištu
  • Cijene svih proizvoda uključuju 25% PDV
  • Zadržavamo pravo na tehničke promjene; Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za točnost danih informacija.

Pripadajući proizvodi

Praškasto i tekuće sredstvo za pranje

Upoznajte našu prilagođenu ponudu sredstva sa specijalnim prašcima i tekućim sredstvima za pranje koji nude visoke standarde po kojima su Miele perilice rublja poznate. S ponudama za osjetljiv i nježan tekstil kao i za bijelo, tamno i šareno rublje.

Miele kapsule

Upoznajte naše praktične jednokratne kapsule, koje su savršeno unaprijed porcionirane tako da nikada ne potrošite previše ili premalo, od onoga što je potrebno za izvrsne rezultate pranja. Uz odabir kapsula prikladnih za razne vrste tekstila, ne samo da ćete uživati ​​u dugotrajnom mirisu, već ćete i zaštititi svoje dragocjene tkanine i odjeću.

TwinDos® & UltraPhase – stvoreni jedno za drugo

Oduševio Vas je naš asortiman UltraPhase sredstava za pranje, ali još nemate TwinDos® perilicu rublja? Saznajte kako automatski sustav doziranja dodaje odgovarajuću količinu u pravo vrijeme i može Vam uštedjeti do 30 % sredstva za pranje u usporedbi s ručnim doziranjem.

Napomene

*ispitano od strane Sveučilišta Albstadt-Sigmaringen i odlikovano zlatnom etiketom Instituta za integrativnu higijenu i virologiju (InFluenc_H). Odnosi se na sve modele s TwinDos® i PowerWash u programu Pamuk Hygiene 60°C s opcijom AllergoWash. Opis primijenjene metodologije možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.miele.com/wa-c
**Interna Miele ispitivanja. Uspoređena je potrošnja u Miele WCA 330/WCA 018 WPS u programu Jednostavno za održavanje na 30°C i 40°C te s punjenjem 3,5 kg.
***Izvor: Miele istraživanje 2020. s korisnicima UltraPhase

Na vrh stranice