• Besplatna dostava za narudžbe iznad 50€

Baterijski usisavači

Trebate pomoć?
Kategorije
Dostupno je 10 proizvoda za trenutnu postavku filtra
10 Proizvodi
SAVJETNIK PRI KUPNJI

Otkrijte koji Vam usisavač najviše odgovara

Želite kupiti novi usisavač? Upotrijebite naš praktični savjetnik pri kupnji kako biste pronašli svoj savršeni uređaj tako što ćete jednostavno odgovoriti na nekoliko pitanja.

POMOĆ PRI ODABIRU
Triflex HX2 125 Gala Edition.
Triflex HX2 125 Gala Edition
Baterijski usisavači
Triflex HX2 s patentiranim 3in1 dizajnom za iznimnu fleksibilnost
  Termin isporuke: Na skladištu
  699,00 € [1]
  Termin isporuke: Na skladištu
  Triflex HX2 125 Edition
  Baterijski usisavači
  Triflex HX2 s patentiranim 3in1 dizajnom za iznimnu fleksibilnost
   Termin isporuke: Na skladištu
   579,00 € [1]
   Termin isporuke: Na skladištu
   Duoflex HX1
   Baterijski usisavači
   Učinkovit | Automatska prilagodba snage | Prilagodba uređaja | Nordic plava
   Nordijsko plava
   Termin isporuke: Na skladištu
   339,00 € [1]
   Termin isporuke: Na skladištu
   Triflex HX2 Pro
   Baterijski usisavači
   Triflex HX2 Pro – najsnažniji Miele usisavač s posebno dugim vremenom rada
    Termin isporuke: Na skladištu
    949,00 € [1]
    Termin isporuke: Na skladištu
    Triflex HX2 Cat & Dog
    Baterijski usisavači
    Triflex HX2 Cat&Dog s LED svjet. i ručnom četkom ideal. za uklanj. život. dlake 
     Termin isporuke: Na skladištu
     729,00 € [1]
     Termin isporuke: Na skladištu
     Duoflex HX1 Extra
     Baterijski usisavači
     Učinkovit | Grab&Go | Lagan & kompaktan | Nastavak za osjetljive površine
      Termin isporuke: Na skladištu
      389,00 € [1]
      Termin isporuke: Na skladištu
      Duoflex HX1 Total Care
      Baterijski usisavači
      Učinkovit | Grab&Go | Lagan i kompaktan | Puno dodatnog pribora
       Termin isporuke: Na skladištu
       499,00 € [1]
       Termin isporuke: Na skladištu
       Duoflex HX1 Cat & Dog
       Baterijski usisavači
       Učinkovit | Grab & Go | Lagan i kompakt. | Nast. za ukl. dlaka kućnih ljubimaca
        Termin isporuke: Na skladištu
        439,00 € [1]
        Termin isporuke: Na skladištu
        Duoflex HX1 CarCare
        Baterijski usisavači
        Učinkovit | Grab&Go | Lagan i kompaktan | Nastavak za lako samostalno čišćenje
         Termin isporuke: Na skladištu
         399,00 € [1]
         Termin isporuke: Na skladištu
         Triflex HX1 Facelift
         Baterijski usisavači
         Triflex HX1 s patentiranim 3in1 dizajnom za iznimnu fleksibilnost
          Termin isporuke: Na skladištu
          549,00 € [1]
          Termin isporuke: Na skladištu

          PREDNOSTI BEŽIČNIH ŠTAPNIH USISAVAČA

           

          Od brzog održavanja do detaljnog čišćenja, praktičnost bežičnih štapnih usisavača je neupitna. Navedeni modeli nude izvanredne performanse i širok izbor pribora. Posebno su korisni ako imate malo prostora za pohranu, a zahvaljujući funkcijama poput opcije za samostalno postavljanje i praktičnom zidnom nosaču, lakoća korištenja je zajamčena. Bez obzira na to što drugi usisavači imaju svoje prednosti, naši napredni bežični usisavači pružaju najbolje performanse u klasi.

           

          Ako Vam je potreban usisavač bez vrećice, sa vrećicom ili usisavač robot, također možete pronaći odgovarajući model u našoj ponudi. Naši modeli bez vrećice posjeduju veliku snagu i tradicionalan dizajn, uz dodatnu prednost lakoće pražnjenja, bez potrebe za zamjenom vrećice. S druge strane, modeli s vrećicom pružaju slično iskustvo u pogledu performansi, ali sa apsolutno najvišom razinom zadržavanja prašine prilikom pražnjenja, što je posebno važno u slučaju ozbiljnih alergija, zahvaljujući čvrsto zatvorenim vrećicama za prašinu.

           

          Za potpuno automatizirano i autonomno iskustvo čišćenja, naši usisavači roboti su na razini zadatka, opremljeni naprednim funkcijama koje obavljaju posao umjesto Vas.

           

          ZA ONE KOJI TRAŽITE BEŽIČNI MIELE USISAVAČ

           

          Naši bežični usisavači, Duoflex i Triflex, pružaju izvanrednu fleksibilnost svojim osnovnim dizajnom, kao i velikim izborom dostupnog pribora i opcija. Duoflex nudi izuzetnu pokretljivost i jednostavnost korištenja sa poboljšanim funkcijama bežičnih modela: baterija koja se brzo puni i savršena je za brzo održavanje ili čišćenje kompletnih stanova i studija, uz mogućnost jednostavnog prebacivanja između dvije izvedbe, za standardno usisavanje i teško dostupna mjesta s produžnim nastavkom. Napredne funkcije po atraktivnoj cijeni.

           

          Naš bežični usisavač Triflex dolazi sa poboljšanim funkcijama bežičnih modela, uključujući i treću izvedbu koju možete koristiti, kao i jaču bateriju – pojedini modeli čak imaju i dodatnu bateriju za još veći kapacitet, što ih čini idealnim za veće stanove ili čišćenje kompletnog doma. Naše litij ionske baterije visokog kapaciteta ostaju snažne nakon mnogo ciklusa punjenja i pražnjenja. U Comfort izvedbi, Triflex je dizajniran da samostalno stoji, omogućavajući Vam lako postavljanje i pohranu usisavača gdje god poželite, bez potrebe za zidnim nosačem čime čuvate svoje zidove netaknutim.

           

          DOŽIVITE VELIKU SNAGU BEZ KABELA

           

          Kada su u pitanju bežični usisavači, kako naš Duoflex tako i Triflex, dizajnirani su za izuzetne performanse u ovoj kategoriji. Njihova sposobnost da pružaju kontinuiranu snagu usisavanja, bez obzira na smjer kretanja, ističe ih od većine konkurenata. Nikada nećete gubiti vrijeme ili energiju dok usisavate jer svaki Vaš pokret podržava snažan motor.

           

          Naša najnovija tehnologija stvara doslovno vrtložno strujanje (Vortex tehnologija) sa visokom brzinom protoka zraka. Rezultirajuća snaga omogućuje temeljito uklanjanje prljavštine iz Vašeg doma, od sitne prašine do svih vrsta niti i dlaka. U kombinaciji sa neograničenom pokretljivošću uslijed bežičnog dizajna imat ćete pravi alat za istinsku čistoću doma.

           

          DOM BEZ ŽIVOTINJSKIH DLAKA

           

          Volimo svoje kućne ljubimce, ali volimo i higijenu! Zato naši bežični usisavači dolaze u posebnim Cat & Dog izvedbama, opremljeni dodatnim priborom posebno za ovaj zadatak, poput turbo četke, nastavka za teže dostupna mjesta i pribora za različite površine. Dodatno, naši Triflex Cat&Dog usisavači za kućne ljubimce također imaju posebne funkcije: BrilliantLight LED svijetlo kako biste lako uočili životinjske dlake i Compact elektro četku za njihovo uklanjanje sa namještaja i tapecirunga.

           

          Kada je održavanje doma bez životinjskih dlaka više od želje, već potreba zbog alergija, rezultat je temeljito uklanjanje posebno sitne prašine, alergena i bakterija, omogućavajući Vam da slobodno dišete i uživate u higijenski čistom domu.

          Koji je Miele bežični usisavač pravi za Vas?

           

          I naši Duoflex i Triflex bežični usisavači redefiniraju fleksibilnost svojim dizajnom, kao i opsežnim izborom dostupnih dodataka i opcija. Duoflex nudi iznimnu mobilnost i jednostavnost korištenja poboljšavajući osnovnu funkcionalnost ovih modela: baterija koja se brzo puni savršena je za kratke sesije čišćenja ili usisavanje cijelih stanova i studija. Osim toga, SpeedLock Vam omogućuje prikladno prebacivanje između dva načina rada, i za općenito usisavanje te za teško dostupna mjesta izvlačenjem podne četke. Duoflex je bežični usisivač koji je jednako snažan kao i usisivač s kablom, s dodatnom fleksibilnošću bežičnog usisavača. Vrhunska funkcionalnost po atraktivnoj cijeni.

           

          Naš Triflex bežični usisavač uključuje treći način rada na koji se možete prebaciti i veću bateriju – s nekim modelima koja uključuje drugu bateriju za do dva sata usisavanja – što ga čini idealnim za veće stanove ili čišćenje cijele kuće. Naše litij-ionske baterije velikog kapaciteta ostaju snažne nakon mnogo ciklusa punjenja i pražnjenja. U svom načinu rada Comfort, Triflex je dizajniran da stoji samostalno. Navedeno Vam omogućuje jednostavno postavljanje i pohranjivanje usisavača gdje god želite bez zidnog nosača i održavanje Vaših zidova netaknutim.

           

          Doživite ekstremnu snagu usisavanja bez kabela

           

          Kada je riječ o bežičnim usisavačima, i naši DuoFlex i Triflex dizajnirani su za iznimne performanse u ovoj kategoriji. Njihova sposobnost pružanja kontinuirane usisne snage, bez obzira na smjer kretanja, izdvaja ih od većine konkurenata. To znači da nikada nećete gubiti vrijeme ili energiju pri usisavanju jer svaki pokret koji napravite podržan je snažnim motorom i dizajniran je za isporuku prave snage na podu, bez obzira na vrstu poda koji usisavate.

           

          Naša najnovija tehnologija stvara vrtlog za čišćenje velikom brzinom protoka zraka. Rezultirajuća snaga usisavanja sposobna je temeljito ukloniti prljavštinu iz Vašeg doma, od fine prašine do svih vrsta dlačica, od dubokih tepiha do tvrdih podova i svega između. Kombinirajte navedeno s neograničenom mobilnošću zahvaljujući bežičnom dizajnu i dobit ćete pravi alat za istinsku čistoću doma.

           

          Očistite svoj dom od neželjenih dlaka kućnih ljubimaca

           

          Volimo svoje ljubimce, ali volimo i higijenu! Zato su naši bežični usisavači dostupni u specijaliziranim izvedbama za kućne ljubimce Cat&Dog, opremljeni dodatnim priborom posebno za ovaj zadatak, kao što su četke s valjkom, nastavak za fuge i pribor za više površina. Uz to, naši Triflex usisavači za kućne ljubimce Cat&Dog također imaju namjenske značajke: BrilliantLight LED za lako uočavanje dlaka kućnih ljubimaca i kompaktnu elektro-četku za njihovo uklanjanje s namještaja i presvlaka.

           

          Naši usisavači s vrećicom također dolaze s ugljenim filtrom za uklanjanje mirisa kućnih ljubimaca, čime Vaš dom ostaje bez dlaka kućnih ljubimaca i neugodnih mirisa.

           

          Kada je održavanje Vašeg doma čistim od dlaka kućnih ljubimaca više od želje, već nužnosti zbog alergija, naš višestupanjski HEPA sustav filtriranja sa svojim kapacitetom zadržavanja prašine nezamjenjiv je. Kao rezultat, ultrafina prašina, alergeni i bakterije su temeljito uklonjeni, tako da možete slobodno disati i imati koristi od higijenski očišćenog doma.

           

           Na vrh stranice