• Besplatna dostava za narudžbe iznad 75€

Parna pećnica

Parna pećnica je jamstvo zdrave pripreme jela. Nije bez razloga da priprema na pari postaje sve popularnija. Kuhanjem na pari jela se pripremaju posebno nježno. Vruća vodena para prelazi izravno preko namirnice te ju zatvara sa svih strana. Pojačava se prirodan okus namirnice, boje i vitamini ostaju zadržani.

Priprema na pari s Miele

Užitak bez granica

Opremite kuhinju s multi-talentom: neovisno radi li se o pojedinim prilozima ili kompletnim jelovnicima pripremljenim u jednom koraku pripreme, Miele parna pećnica pojednostavljuje kuhanje u svakom trenutku – individualno ili prema Vašim potrebama i željama. Nudi Vam savršeni nadomjestak Vašoj pećnici i kuhinjskoj ploči.

Na proizvode

Pogledati više

Zatvoriti

Jelo na pari sadrži više hranjivih tvari

Plus za Vaše zdravlje

Tko se zdravo hrani duže ostaje fit: s Miele parnom pećnicom pripremite namirnice na najnježniji mogući način. Naime, priprema na paru jamči intenzivan i prirodan okus Vaših jela te zadržavanje svih vitamina, minerala i ostalih elemenata u tragovima. Ne samo da ćete to osjetiti pri konzumaciji jela, u isto će Vas uvjeriti i brojni rezultati istraživanja. Znanstvene studije potvrđuju blagodati pripreme jela na paru u usporedbi s konvencionalnim metodama pripreme: do 50 % više vitamina nalazi se u namirnicama pripremljenim na paru – za zdravu i uravnoteženu prehranu.

Na proizvode

Pogledati više

Zatvoriti

Tehnologija pare

Inovativno i promišljeno

U usporedbi s pojedinim parnim pećnicama, para se kod naših uređaja generira izvan prostora za pripremu jela – što rezultira brojim prednostima kod procesa pripreme jela: idealna količina pare, optimalno mjerenje i održavanje temperature, vrijeme pripreme neovisno o količini namirnica te brzo zagrijavanje. Tako štedite vrijeme i olakšavate pripremu jela. Za vrijeme pripreme jela, cijeli se prostor za pripremu jela ispunjava s parom koja potiskuje kisik – na taj način namirnice zadržavaju svoj izgled, strukturu i prirodan okus. Dodatna prednost: čišćenje je izrazito lako budući da se u prostoru za pripremu jela ne stvaraju naslage kamenca.

Na proizvode

Pogledati više

Zatvoriti

Dizajn 

Dobar ukus počinje s dizajnom 

Na proizvode

Pogledati više

Zatvoriti

Boje 

Savršen dizajn za svaki ukus

Na proizvode

Pogledati više

Zatvoriti

Fleksibilnost 

Za svaki okus 

Na proizvode

Pogledati više

Zatvoriti

    • Zadržavamo pravo na tehničke promjene. Ne preuzimamo odgovornost za točnost danih informacija.