Odgovara Vašim zahtjevima

Integrirano ili samostojeće? Miele mikrovalne pećnice dostupne su u dvije izvedbe: fiksno se ugrađuju u nišu ili su samostojeći uređaji. Bezvremenskim dizajnom i inteligentnom filozofijom upravljanja one se bez prijelaza integriraju u svaki dizajn kuhinje. Ili ćete se odlučiti za veći komfor koji nude Miele pećnice s mikrovalnom funkcijom. Informirajte se o tome u liniji proizvoda ”Pećnice s mikrovalovima“.

Različiti uređaji, usklađen dizajn

Ostvarite savršenu homogenost dizajna u Vašoj kuhinji: Miele mikrovalne pećnice s gore postavljenim upravljačkim poljem bešavno se integriraju s ostalim Miele ugradbenim uređajima. Tako da prilikom planiranja izgelda kuhinje imate veliku fleksibilnost. Vrata uređaja mogu se – kao kod pećnica – otvarati prema dolje. Zahvaljujući gore postavljenom upravljanju, imate više unutarnjeg prostora.

Klasično i poznato

Naši SideControl uređaji su također usklađeni s ostalim Miele ugradbenim uređajima – upravljanje je na klasičan način smješteno sa strane. SideControl ugradbene uređaje možete postaviti vertikalno te kombinirati s ostalim Miele ugradbenim uređajima. Vrata uređaja otvaranju se na stranu.

Fleksibilno postavljanje