Manje vlage u zraku dobro je za Vaše prostorije

Veći dio se sigurno odvodi kao kondenzat u spremnik za kondenzacijsku vodu. Stoga sve Miele sušilice postižu najviši razred učinkovitosti kondenzacije A te su još 50 % učinkovitije no što je za taj razred potrebno. Dakle, što je veća učinkovitost kondenzacije sušilice, manje vlage dospijeva u prostoriju. Ove klasifikacije pronaći ćete pokraj poznatih vrijednosti za razred energetske učinkovitosti s lijeve donje strane na EU energetskoj naljepnici.
Izvrsno izolirano za dobru klimu u prostoriji.
Miele sušilice kondenziraju vlagu iz odjeće za vrijeme procesa sušenja tako učinkovito da u okolni prostor dospijeva samo minimalna količina. Što je manji udio vlage u stambenim i gospodarskim prostorijama to je manja vjerojatnost od stvaranja plijesni na zidovima ili stropovima. Stoga svoju sušilicu možete mirne savjesti postaviti u prostorije bez prozora ili koristiti u pasivnim kućama.
Miele je bolji od
razreda učinko. kondenzacije A
Miele sušilice kondenziraju vlagu iz rublja za 50 %* učinkovitije od zahtjeva postavljenih za razred A. Učinak kondenzacije provodi na temelju količine vode koja se nalazi u tekstilu prije sušenja i koja se nakupila u kondenzacijskom spremniku nakon sušenja.
U nastavku ćete vidjeti razlike za postupak sušenja s 8 kg punjenja:
Izolacijski sustav vrata sprječava gubitak vlage
Izvanredni izolacijski sustav na vratima Miele sušilice značajan je kriterij i vrlo važan preduvjet za trajno visoku učinkovitost. Poseban brtveni prsten između bubnja i vrata koji postiže najbolje rezultate napravljen je od Kevlar® vlakana. Vlaga ne može preko otvora vrata dospijeti u prostoriju, već ostaje u uređaju.
Vrhunski učinak u vrlo kratkom vremenu
Miele tehnologija sušenja u središte postavlja jednostavnost korištenja za korisnika. Tako Miele sušilice postižu najbolje rezultate u najkraćem mogućem vremenu. Pri tome svejedno oslobađa 50 %* manje vlage u okolne prostorije, od količine koju zahtjeva razred učinkovitosti kondenzacije A.
Tijekom procesa sušenja oko
750 ml* vlage dospijeva u okolinu. To su okvirno tri manje boce s vodom.
U ovom razredu u okolinu se ne smije oslobađati više od 500 ml odn. 2 male boce s vodom.
ispitano u vlastitim Miele laboratorijimaTemelji se na 8 kg količine punjenja i 60 % početne preostale vlageKarakteristike ovise o modelu