Dizajn i tehnika vrhunske klase u velikom formatu

Razvojem MasterCool ugradbenih uređaja velikih dimenzija Miele postavlja nova mjerila. Kvalitetan dizajn, fascinirajuća inovativnost i neosporiva praktičnost lansiraju rashladne uređaje u vrhunsku klasu proizvoda. S MasterCool linijom doživjet ćete užitak i komfor na sasvim novi način. Na raspolaganju Vam stoji široka paleta proizoda, od hladnjaka do vinskog hladnjaka, u različitim dimenzijama širine, spremni za Vašu individualnu kombinaciju.
Upečatljiv izgled
Čak i na prvi pogled MasterCool rashladnih uređaja može se naslutiti s kojom preciznošću i predanošću su odabrani i obrađeni pojedini materijali. S bezgraničnom ljubavlju prema detalju, vidljivom u besprijekornom izgledu.
Nedostižna kvaliteta
S perfekcijom i preciznošću za najveću kvalitetu. A ona počinje već s odabirom odgovarajućih materijala. Kvalitetne staklene površine za odlaganje, plastika otporna na ogrebotine, masivni aluminijski okvir znače kvalitetu. Znanje i iskustvo su vrijedni savjetnici na putu do ostvarenja proizvoda vrhunske klase.
Upotpunjeni dizajn
Jedinstvena obilježja unutrašnjosti ne ostavljaju Vam neostvarene želje. Horizontalna linija podcrtava puritistički dizajn. Unutrašnjost izvedena glatkim, bijelim stjenkama u visokom sjaju lagano se održava te podržava savršeno osvjetljenje uređaja.
Maksimalna praktičnost
MasterCool rashladni uređaji svakodnevno Vam nude najveću praktičnost, kao i optimalnu mogućnost pohranjivanja namirnica, hladnu vodu i svježe napravljen led, brilijantni koncept osvjetljenja te brzu uslužnost. MasterCool rashladni uređaji ispunjavaju na svim područjima najveće zahtjeve.
Karakteristike ovise o modelu