Koju izvedbu želite?

Miele samostojeći hladnjaci dostupni su u različitim visinama i širinama uređaja. Uvijek optimalno rješenje za Vašu kuhinju!
širine 55 cm
Zbog širine od samo 55 cm ovi samostojeći hladnjaci savršeni su za ograničene prostore.
širine 60 cm
Klasičan format hladnjaka, zamrzivača i kombinacija hladnjaka i zamrzivača za samostojeće uređaja je širine 60 cm. Prostranost i mnogobrojne opcije dodatne opreme pružaju veliki izbor za optimalno pohranjivanje namirnica.
širine 70/75 cm
Jako široki hladnjaci pružaju maksimalan prostor za pohranu namirnica. Zamrzivači i vinski hladnjaci širine 70 cm kao i kombinacije hladnjaka i zamrzivača širine 75 cm imaju puno veću iskoristivost i pritom nude najbolje uvjete za pohranu Vaših namirnica.
XL unutrašnji prostor
Miele hladnjaci s XL unutrašnjosti nude puno više prostora i udobnosti za pohranu namirnica.
Više mjesta za nezgrapne predmete
Zahvaljujući većoj iskoristivoj dubini u hladnjaku puno lakše možete odložiti velike i nezgrapne predmete, te možete primjerice bez problema odložiti i lim za pečenje s pripremljenim jelom.
Još više mjesta za svježe namirnice
Posebnu prostranost nude ladice za održavanje svježine za PerfectFresh i PerfectFresh Pro: sa znatno većom iskoristivosti prostora za svježe namirnice, dvostruko više ćete uživati u kupovini na veliko.
Više volumena za nezgrapne namirnice za zamrzavanje
XL veličina unutarnjeg prostora osjetna je na svakoj razini ladica te ladica za zamrzavanje. Time dobivate puno više mjesta i fleksibilnosti za skladištenje namirnica za zamrzavanje.
Karakteristike ovise o modelu