Koji vanjski dizajn želite?

Samostojeći Miele hladnjaci svojim se dizajnom ravnih linija i bez ručki savršeno uklapaju u svaku kuhinju. Široki izbor kvalitetnih materijala i boja omogućuju savršenu integraciju u skladu s Vašom zamisli.
Blackboard edition
Hladnjaci iz serije Blackboard imaju staklenu prednju stranu i vrhunac su svake kuhinje. Oslobodite svoju kreativnost i pišite ili crtajte po prednjoj strani klasičnom kredom ili olovkama na bazi tekuće krede. Središnje komunikacijsko sredstvo u Vašoj kuhinji – individualno prilagodljivo.
Brilijantno bijela
Za svijetle, zahtjevne kuhinje Miele nudi samostojeće hladnjake sa staklenom prednjom stranom brilijantno bijele boje - koji su naravno savršeno usklađeni s ugradbenim uređajima generacije 6000.
Opsidijan crna
Miele samostojeći hladnjaci dostupni su s kvalitetnom staklenom prednjom stranom u crnoj boji. Savršenu usklađenost s ugradbenim uređajima generacije 6000 nudi isključivo Miele!
Plemeniti čelik s CleanSteel slojem
Prednje strane uređaja od plemenitog čelika s CleanSteel slojem, odlikuju se kvalitetnim izgledom te jednostavnim održavanjem. Posebnim oplemenjivanjem površine otisci prstiju su gotovo neprimjetni na CleanSteel te za čišćenje nisu potrebna posebna sredstva.
 Izgled plemenitog čelika
Miele samostojeći hladnjaci u izvedbi plemenitog čelika daju Vašoj kuhinji poseban naglasak. Lakirana površina izvanredno odgovara kuhinji s matiranim metalnim detaljima.
Bijela
Hladnjaci lakirani u bijelu boju su klasični proizvod za moderne ali tradicionalne kuhinjske prostorije. Posebno se dobro uklapaju u svijetle prostore.
Karakteristike ovise o modelu