Koju vrstu uređaja želite?

Miele uređaji oduševljavaju svojim posebnim funkcijama za održavanje svježine, zamrzavanje ili pohranjivanje bilo koje namirnice. Od ugradbenih do samostojećih ili uređaja posebne klase - Miele uređaji pridonose zdravom i modernom životu.
Hladnjaci
Za svježe i učinkovito, te prvoklasno organizirano održavanje namirnica. Majstorsku svježinu jamče Vam inteligentni pretinci PerfectFresh. Odaberite iz raznolike ponude modela "Vaš Miele". Na raspolaganju su samostojeći uređaji od 85 cm do 185 cm visine kao i ugradbeni uređaji od 72 cm do 178 cm visine.
Kombinirani hladnjaci
Navedeni uređaji raspolažu prostranim rashladnim dijelom kao i dijelom za zamrzavanje, s odvojivim vratima. Miele kombinirani hladnjaci objedinjuju praktičnu, nježnu pohranu svježih namirnica - posebno s PerfectFresh i PerfectFresh Pro, kao i njihovo zamrzavanje, sve u jednom uređaju.
Zamrzivači
Snažno, učinkovito zamrzavanje uzorne organiziranosti i funkcionalnosti. Miele zamrzivači mogu se iskoristiti kao pojedinačni uređaji, ali se mogu i savršeno uklopiti uz odgovarajući Miele hladnjak. Dizajn fascinira čistim, bezvremenskim stilom. Uvjerljive su i vrijednosti za prvoklasni učinak zamrzavanja do -26 °C.
Vinski hladnjaci
Optimalno mjesto pohranjivanja Vaših plemenitih vina - s individualno reguliranim temperaturnim zonama, npr. za bijela i crna vina. Miele vinski hladnjaci nisu samo savršeno opremljeni za ljubitelje vina, već se reprezantativnim dizajnom idealno uklapaju u Vaš dom.
Karakteristike ovise o modelu