Kako želite postaviti svoj uređaj?

Samostojeći, integrirani ili podgradni? Kako želite postaviti svoj uređaj? S Miele imate mnoge mogućnosti. Pronađite savršen hladnjak - za najveći komfor i savršenu harmoniju dizajna Vaše kuhinje.
Samostojeći uređaji
Ako želite da Vaš hladnjak plijeni poglede, tada je samostojeći uređaj pravi odabir. Samostojeći uređaji mogu se postaviti bilo gdje u kuhinji. Prednost je što uređaj možete jednostavno preseliti i ponovo postaviti u novu kuhinju, ako je to potrebno.
Ugradbeni uređaji
Ako se hladnjak treba stopiti s dizajnom Vaše kuhinje, tada je ugradbeni uređaj pravi odabir za Vas. Na ugradbeni uređaj možete postaviti prednju stranu Vašeg namještaja ili prednju stranu od Miele nehrđajućeg čelika čime će se uređaj savršeno ukopiti u dizajn Vaše kuhinje.
Podgradni uređaji
Podgradni uređaji mogu se postaviti ispod radne ploče te na taj način pružaju puno prostora za odlaganje namirnica i u manjim kuhinjama.
MasterCool
Ugradbeni uređaji iz MasterCool linije su kombinacija savršene integracije u kuhinjsko okruženje i maksimalnog volumena. Brojne mogućnosti kombiniranja ujedno dozvoljavaju individualna ukupna rješenja – s vrlo zahtjevnim materijalima, dizajnom i kvalitetom.
Karakteristike ovise o modelu