Koji sustav svježine želite?

Svježe namirnice su osnova zdrave prehrane. Hrskavo i ukusno, kao voće i povrće u trenutku kupnje, moraju biti i kada se pripremaju kod kuće. No tko uspijeva kupiti svježe sastojke za kuhanje svaki dan? Osim kvalitete kupljenih namirnica, svježina ovisi i o načinu pohrane namirnica. Način pohrane namirnica je odlučujući za svježinu, okus i održavanje hranjivih tvari pri pripremi. Rješenje: PerfectFresh Pro, PerfectFresh, MasterFresh i DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Namirnice ostaju svježe do pet puta duže. Obzirom da područje automatski regulira temperaturu između 0 °C i +3 °C meso, riba i brojni mliječni proizvodi ostaju svježi do tri puta duže. Voće i povrće ostaje čak pet puta dulje svježe - zahvaljujući optimalno podešenoj vlažnosti ladice. Za savršen pregled ladice integirano je i LED osvjetljenje. Time je Miele PerfectFresh Pro najbolji način pohrane svježih namirnica.
Namirnice ostaju svježe do tri puta duže zahvaljujući sustavu PerfectFresh. Raspon temperature između 0 °C i +3 °C pruža idealne uvijete za bitno dužu trajnost mesa, ribe i brojnih mliječnih proizvoda. U pretincu za održavanje vlažnosti voće i povrće biti će u optimalnoj klimi uz dodatno visoku vlažnost. Hranjive tvari, okus i konzistencija ostaju duže svježi - za bitno više okusa.
Prostrana ladica u rashladnom dijelu nudi više mjesta za namirnice. Podesivim otvaranjem na ladici moguće je bolje zadržavanje vlage. Pri tome voće i povrće duže ostaju svježi i hrskavi.
Karakteristike ovise o modelu