Značajka aplikacije za njegu rublja*

CareAssistant: duže svježe i bez nabora

U pokretu ste i ne možete izvući svoje gotovo rublje ravno iz uređaja? Unatoč tome, Vaš CareAssistant brine o tome da ono ostane duže svježe. Pomoću aplikacije, zaštita od gužvanja u Vašoj perilici sa sušilicom se može produžiti do tri puta po 30 minuta. CareAssistant se može koristiti kako kod pranja, sušenja tako i kod neprekinutog postupka.

HygieneAssistant: besprijekorna čistoća uređaja i rublja

Ukoliko često perete pri niskim temperaturama, s vremena na vrijeme se preporučuje čišćenje Vaše Miele perilice rublja i Vaše Miele perilice rublja sa sušilicom na odgovarajućem programu. Preko aplikacije se po želji informirate kada je čišćenje uređaja smisleno. Čak se i status o higijeni može sasvim praktično dohvatiti bilo kada preko aplikacije. Tako ste uvijek dobro informirani i dugoročno uživate u najvišoj razini higijene.

AddLoad: Fleksibilno dodavanje rublja

Program pranja Vaše Miele perilice ili Vaše Miele perilice sa sušilicom već traje, ali ste zaboravili jedan komad? Zahvaljujući AddLoad funkciji nema problema! Funkcija Vam se prikazuje kako na uređaju tako i u aplikaciji. Tako i iz daljine možete vidjeti je li i koliko je još moguće dodavanje Vašeg rublja. Trebate malo vremena kako biste pronašli odjevne komade? Daljinski pauzirajte svoj Miele uređaj. Navedeno Vam pruža maksimalan komfor.

TimeAssistant: dobro obaviješten u svakom trenutku

Savršeno pojednostavljivanje vremena: osobito pri sušenju, vrijeme može uvelike varirati ovisno o vrsti i količini punjenja. Ako želite, bit ćete obaviješteni putem Miele aplikacije čim se početno vrijeme završetka promijeni za više od 30 minuta. I kada je program gotov, dobit ćete obavijest. Tako ste uvijek savršeno informirani i pošteđeni stalne provjere.

*Raspoloživo za mobilni krajnji uređaj (minimalne uvjete naći ćete u podacima iz App Store).