Miele aplikacija*

Sve na prvi pogled – na putu ili kod kuće

Vaš savršeni pratitelj: Pomoću Miele aplikacije svoje Miele kućanske uređaje uvijek možete imati na oku. Na primjer, želite li pratiti postupak pečenja u pećnici ili znati je li program pranja završio? Aplikacija Vam pruža potrebne informacije i nudi praktičan i brz rad. Osim toga, aplikacija nudi dodatne informacije i usluge za Vaše Miele uređaje, npr. BaristaAssistant ili recepte. Preuzmite aplikaciju odmah!

Slavimo 125 godina tvrtke Miele s novim pametnim funkcijama

Sa 125 godina iskustva jasno vidimo da je budućnost kućanskih uređaja pametna. A uz prednosti koje naša aplikacija već nudi, želimo kontinuirano nuditi rješenja održivosti koja nadilaze energetske oznake. Zato predstavljamo uzbudljive nove značajke kojima se može pristupiti putem aplikacije, kao što su nadzorna ploča potrošnje, održivi recepti ili ekološki savjeti i savjeti za pohranu.

SAZNAJTE VIŠE O JUBILARNOJ PONUDI

Održivost

Za ekološki prihvatljiv užitak

Održivo kuhanje

Ekološko kuhanje više je od kuhanja povrća na pari. Miele obljetnicu slavimo posebno održivim receptima u Miele aplikaciji**. Uz Miele aplikaciju** otkrijte kako možete kuhati na ekološki prihvatljiv način, kako dobiti ukusnu inspiraciju ali i podršku da izbjegnete bacanje hrane uz naše savjete za kuhanje i pohranu.

Održivost

Uštedite novac i djelujte održivo

Nadzorna ploča potrošnje

Uživajte u potpunoj transparentnosti svoje potrošnje energije i vode povezivanjem perilice rublja ili posuđa s Miele aplikacijom**.

RemoteUpdate

Automatski i praktično

Uvijek na najnovijem stupnju razvoja

Želite li da Vaši povezani Miele kućanski uređaji uvijek budu ažurni bez ikakvog napora? Nema problema, zahvaljujući našoj funkciji RemoteUpdate. Dostupna ažuriranja softvera za Vaše Miele kućanske uređaje jednostavno se preuzimaju i, ako je moguće, instaliraju. Pojedinosti o ažuriranju možete pronaći u Miele aplikaciji** kao napomene o izdanju.

MIELE APLIKACIJA

Nadzorna ploča

Vaše središte nadzora

Nadzorna ploča pruža Vam najbolji mogući pregled, tako da ste uvijek informirani o trenutnom stanju svojih umreženih Miele uređaja. Možete odmah vidjeti da li je program pranja već završen ili da li je pećnica prethodno zagrijana. Zahvaljujući funkciji brzog pristupa možete izravno izvršiti važne postavke, poput stanke ili zaustavljanja. Novi dizajn također čini rad još lakšim i intuitivnijim.

MobileControl

Uvijek sve pri ruci

Brzo i praktično: zahvaljujući MobileControl nemate sve samo na oku, već imate i izravan pristup. Preko aplikacije se mogu izravno i bez problema preuzeti odabir programa, odgoda početka i ostale opcije. Tako je upravljanjem Vašim Miele uređajem poput dječje igre.

FoodView

Sve na jednom mjestu

Nadgledajte svoja jela u pećnici – čak i ako ste negdje drugdje: kamera integrirana u strop pećnice pokazuje Vam na Vašem pametnom telefonu ili tabletu kako hrana izgleda. Ako je potrebno, također možete prikladno podesiti postavke za načine rada Vaše umrežene pećnice na daljinu, koristeći svoj mobilni uređaj. Više kontrole pretvara se u više slobode za Vas – i u neusporedivu udobnost.

BaristaAssistant

Uživajte u savršenom espressu

Za omiljeni espresso potrebna su Vam dobra zrna i optimalne postavke uređaja. BaristaAssistant pomaže u ovom preciznom podešavanju. Isti ljubitelja kave vodi korak po korak kroz četiri do osam degustacija do njegovog osobnog ukusa. Navedeni je postupak jedinstven jer se putem aplikacije ne izmjenjuju samo pojedinačni parametri, već se koristi procesni lanac s postupcima izuzimanja, za optimizaciju okusa espressa po želji.

CookAssist

Savršeni rezultati pečenja jednostavno preko aplikacije

Tajna savršenih rezultata pečenja: Miele CookAssist podržava Vas u optimalnoj pripremi odrezaka, ali i mnogih drugih jela. Zahvaljujući uputama korak po korak u Miele aplikaciji, temperature i vremena pripreme automatski se prenose na TempControl ploču za kuhanje. Sve što trebate učiniti jest potvrditi postavke.

AutoStart

Programirani početak preko aplikacije

Uz funkciju AutoStart, Vaša se perilica posuđa može programirati putem aplikacije tako da automatski započinje s radom u unaprijed određeno vrijeme. Zahvaljujući AutoDos i PowerDisk, sredstvo za pranje je uvijek dostupno kako bi uređaj mogao raditi autonomno. Navedeno uklanja potrebu za ručnim pokretanjem na uređaju ili putem aplikacije. Zaboravljeni programi koji počinju, a samim tim i premalo čistog posuđa, također su stvar prošlosti.

Inspiracija receptima

Uvijek odgovarajući recept

Kojim receptom možemo blagdane prenijeti kući? Kada su u pitanju nove ideje i savjeti za kuhanje i pečenje, pomaže funkcija recepata Miele aplikacije: možete brzo pronaći odgovarajući recept za posebne prilike ili dobiti inspiraciju za svakodnevicu. To znači da možete proširiti svoj uobičajeni jelovnik, čak i spontano, novim idejama za recepte i isprobati trendove kuhanja.

Značajka aplikacije za njegu rublja

CareAssistant

Duže svježe i bez nabora

Trenutno ste u pokretu i ne možete odmah izvaditi gotovo rublje iz uređaja? Vaš CareAssistant osigurava da isto dugo ostane svježe. Zaštita od gužvanja može se produljiti do tri puta po 30 minuta pomoću aplikacije. CareAssistant se može koristiti za pranje, sušenje i kontinuirani proces pranja i sušenja.

HygieneAssistant

Besprijekorna čistoća uređaja i rublja

Ukoliko često perete pri niskim temperaturama, s vremena na vrijeme se preporučuje čišćenje Vaše Miele perilice rublja i Vaše Miele perilice rublja sa sušilicom na odgovarajućem programu. Preko aplikacije se po želji informirate kada je čišćenje uređaja smisleno. Čak se i status o higijeni može sasvim praktično dohvatiti bilo kada preko aplikacije. Tako ste uvijek dobro informirani i dugoročno uživate u najvišoj razini higijene.

AddLoad

Fleksibilno dodavanje rublja

Program pranja na Vašoj Miele perilici rublja ili perilici sa sušilicom rublja već je u toku, ali ste zaboravili neki predmet? Nema problema zahvaljujući AddLoad! Funkcija Vam se prikazuje i na uređaju i u aplikaciji. To znači da iz daljine možete vidjeti je li i do kada je još moguće dodati rublje. Trebate vremena za prikupljanje odjeće? Pauzirajte svoj Miele uređaj dok ste u pokretu. Navedeno osigurava maksimalnu udobnost.

TimeAssistant

Najbolje informirani u svakom trenutku

Savršeno pojednostavljivanje vremena: osobito pri sušenju, vrijeme može uvelike varirati ovisno o vrsti i količini punjenja. Ako želite, bit ćete obaviješteni putem Miele aplikacije čim se početno vrijeme završetka promijeni za više od 30 minuta. I kada je program gotov, dobit ćete obavijest. Tako ste uvijek savršeno informirani i pošteđeni stalne provjere.

Što bi Vas još moglo zanimati

Komunikacija uređaja

Smart Home integracija

* Dostupno za mobilni krajnji uređaj. (Minimalne uvjete naći ćete u podacima iz App Store.)

** Dodatna digitalna ponuda tvrtke Miele & Cie. KG. Sve pametne primjene omogućuje sustav Miele@home. Opseg funkcija može varirati ovisno o modelu i državi.

Na vrh stranice