Nakon vraćanja postavki pećnice na „tvorničke postavke“, morate ponovno povezati pećnicu na svoju Miele aplikaciju.
Aktivirane ili kupljene digitalne pametne značajke povezane su s Vašim računom u Miele aplikaciji i automatski se sinkroniziraju na Vašoj pećnici. Sinkronizacija može trajati nekoliko minuta.
Aktivirane ili kupljene digitalne pametne značajke su tada ponovno raspoložive.
