Pokrenite čaroliju 

Može li se pripremati zamrznuta riba? To je samo jedno od mnogih pitanja s kojima se susrećemo svaki dan. Naime, jedino ako uspijete nemoguće, tada za kupce možete napraviti još 1000 novih mogućnosti. Počevši od električne perilice posuđa preko ugradbene parne pećnice do ladice za održavanje topline, Miele već godinama postavlja nova mjerila na kuhinjske uređaje. A u 2019. godini, s uređajima GENERATION 7000 stvaramo nešto novo. S brojnim inovacijama koje ne smiju nedostajati u modernim kuhinjama. 
Riba u ledu 
S Dialog pećnicom smo osmislili sasvim novi način kuhanja. Naime, s M Chef tehnologijom namirnice se pripremaju po cijelom volumenu, kao nikada do sada, izvana prema unutra. Tako da stvarno možete u jednom koraku pripremiti zamrznutu ribu, bez prethodnog otapanja. Jedinstvena tehnologija, koja istom mjerom inspirira ljubitelje u kuhanje i vrhunske profesionalne kuhare i omogućuje im kulinarsku čaroliju. 
TasteControl 
Konvencionalne pećnice GENERATION 7000 otvaraju nova područja kuhanja. TasteControl, primjerice, s automatskim otvaranjem vrata pećnice sprječava neželjeni nastavak pripreme jela, čime se jamči sigurnost i pouzdanost željenog stupnja pripreme, pa se bezbrižno možete brinuti oko svojih gostiju. 
FoodView 
Zahvaljujući FoodView opciji, u svakom trenutku možete, preko kamere ugrađene u pećnicu, baciti oko na Vaše jelo, čak i kada niste kod kuće. A i tada možete, preko aplikacije upravljati s temperaturom i vremenom pripreme. 
Navedene i dodatne informacije iz naše kuće, označene oznakom ”Ekskluzivno kod Miele“, želimo Vam predstaviti u sljedećem poglavlju. 
Karakteristike ovise o modelu