To ćete pronaći samo kod Miele

Naš sustav njege rublja obuhvaća kompletan postupak od pranja, sušenja i glačanja. U vlastitim laboratorijima razvili smo specijalna sredstva za pranje koja su idealna za primjenu u našim uređajima.
Idealna kombinacija
Miele perilice i sušilice su u pogledu dizajna i opreme savršeno usklađene. Za svaku perilicu pronaći ćete prema dizajnu i opremi odgovarajuću sušilicu. Na taj način Vam nudimo najbolji način pranja i njege Vašeg rublja.
Savršena završna obrada rublja
Tek s glačanjem ostvarujete savršenu njegu rublja budući da se mehaničkom i toplinskom obradom rublje dodatno štiti. Posebno jednostavno, udobno, brzo i učinkovito glačajte s Miele sustavom za parno glačanje FashionMaster i Miele valjcima za glačanje.
Jednostavno savršeno
Nije svako sredstvo za pranje jednako učinkovito u perilici rublja. Iz tog razloga smo u suradnji s pomno odabranim dobavljačima, u vlastitim laboratorijima razvili Miele sredstva za pranje. Sve su recepture savršeno usklađene s Miele perilicama i sušilicama rublja. Na taj ćete način uz minimalno doziranje sredstva za pranje optimalno iskoristiti snagu Miele uređaja, čime ujedno čuvate i okoliš.
Karakteristike ovise o modelu