Uživajte u kavi sa svim osjetilima

Bez obzira jeste li se odlučili za ugradbeni ili samostojeći Miele aparat za kavu: zajamčeni su jedinstveni trenutci uživanja u čistom okusu kave. Naši aparati za kavu usavršili su pripremu raznovrsnih specijaliteta od kave zahvaljujući savršeno usklađenom sustavu. Navedeno možete vidjeti, mirisati, osjećati, čuti i posebice okusiti.

Kvaliteta je odlučujuća – od zrna kave do najmanjeg tehničkog detalja. Neuobičajeno tih mehanizam mlinca za kavu od plemenitog čelika zrna kave obrađuje tako nježno, da se njihova aroma može razviti tijekom oparivanja. Bez obzira koji specijalitet od kave odaberete, svi su parametri Miele aparata za kavu savršeno usklađeni i podešeni – no mogu se prilagoditi i individualnim željama.

U ovakvoj praktičnosti uživate svakim pritiskom na tipku i svakim gutljajem svoje kave. Slobodu izbora imate i pri odabiru dizajna svog Miele aparata za kavu, koji je dostupan u puno boja.
Stoga postoji specijalna kava tvrtke Miele: Black Edition N°1. Mješavina kave rukom obranih, južnoameričkih Arabica zrna usklađena je baš s našim aparatima za kavu.
Karakteristike ovise o modelu