Vrhunska Miele kvaliteta za dugi vijek trajanja

Niti jedna svakodnevica nije zahtjevnija od Miele testiranja: Prije serijske proizvodnje Miele usisavača, na uređajima se provode dugotrajna laboratorijska ispitivanja.
Ispitivanje usisnog crijeva: Tako izdržljivo!
Miele usisna crijeva okreću se u laboratoriju oko 120.000 puta, savijaju se i ispituju pod opterećenjem od 5 kg. Miele usisavače možete bez razmišljanja vući za sobom.
Ispitivanje trajnosti motora: Tako izdržljiv!
Od naših usisavača zahtjevamo veliku učinkovitost od prvog do zadnjeg dana: Intenzivnim testiranjem s neprestanim uključivanjem i isključivanjem, Miele motori moraju pokazati iznimnu izdržljivost.
Ispitivanje kućišta podvozja: Tako snažan!
U stvarnom životu Miele usisavač mora izdržati mnogobrojne udarce o razne prepreke - u ovom ispitivanju točnije njih 16.500. Miele kućište i kotačići dokazuju svoju izdržljivost.
Ispitivanje namatanja kabla: Tako pouzdan!
U ovom ispitivanju Miele kabel izvlači se i ponovno uvlači oko 10.000 puta. Tek tada smo zadovoljni - i sigurni, da će taj sustav funkcionirati i u Vašem domu.
Ispitivanje podne četke: Tako dugotrajno!
Miele podni nastavak prijeđe oko 2.000 km na različitim podnim površinama - što je udaljenost od Berlina do Pariza i nazad. Prijeđe oko 60.000 puta preko tepihom presvučenog praga.
Ispitivanje ručke: Tako čvrsta!
Ručke Miele usisavača ispituju se pod opterećenjem od 5 kg te se podižu i spuštaju oko 120.000 puta. Ručka mora izdržati neprestano djelovanje podiznih sila.
Karakteristike ovise o modelu