Koliko nam čistoće treba za osjećaj udobnosti?

Odgovarajuća vrećica? Sasvim jednostavno!
Pronaći odgovarajuću vrećicu za prašinu ponekad nije lagano. Kod Miele je: Odgovarajuću originalnu HyClean vrećicu za prašinu možete prepoznati prema usklađenim bojama na principu ključa i brave.
Najviša razina snage usisavanja
Zahvaljujući slojevitom filtru Miele HyClean vrećica za prašinu prozračnost ostaje i pri punim vrećicama. Uređaj prikazuje, kada su vrećica za prašinu odnosno filtar izlaznog zraka zasićeni. Nakon promjene osjetit ćete primjetno veću usisnu snagu, uspješnost čišćenja i higijenu kao prvog dana.
HyClean 3D učinkovitost
Nove vrećice za prašinu nude najveću učinkovitost pri usisavanju na najnižoj razini usisavanja - zahvaljujući SoftStructure površini s malim otporom zraka. Možete štedjeti energiju prilikom usisavanja - kod uobičajene uspješnosti pranja.
Higijenska izmjena vrećice za prašinu
Prilikom otvaranja usisavača automatski se zatvara otvor originalne Miele HyClean vrećice za prašinu te se pouzdano sprječava izlazak prašine. Osnovni materijal dodatno sprječava pucanje vrećice uslijed oštrih predmeta, kao na primjer kada se usisaju krhotine. Na taj način se fina usisana prašina više ne raspršuje van.
Nepropusnost
Za alergičare na prašinu preporučujemo usisavač sa serijskim HEPA filtrom. Pojedini Miele podni usisavači s HEPA AirClean filtrom preporučuju se alergičarima od strane TÜV Nord. Naime, uslijed njihove posebne zabrtvljenosti kućišta, osim samog filtra izlaznog zraka, kompletan uređaj ispunjava zahtjeve TÜV Norda, koji se godišnje provjeravaju. Filtrirani, ispušteni zrak je čišći od zraka u prostoriji. Dok bakterije, alergeni i spore plijesni ostaju sigurno zatvoreni u vrećici za prašinu.
Filigranski rad
Miele nudi pet različitih filtera izlaznog zraka:AirClean filtar: učinkovito filtriranje za svakodnevne izazove. >99,9 % ukupnog zadržavanja prašine* zajedno s HyClean vrećicom za prašinu i filtrom motora.AirClean Plus filtar: učinkovita filtracija za posebno čist zrak u prostoriji. Active AirClean filtar: bitno reducira neugodne mirise* – idealno za vlasnike kućnih ljubimaca.HEPA AirClean filtar: filtrira čak i finu prašinu i alergene – savršen za osobe alergične na kućnu prašinu. >99,999 % ukupne mogućnosti suzbijanja prašine* usisavača, kao i HEPA 13*.Silence AirClean filtar: filtar koji reducira zvukove za izrazito tiho usisavanje.
prema DIN EN 13725prema EN 60312-1prema EN 1822/2011Oprema ovisi o modeluKarakteristike ovise o modelu