Koju vrstu uređaja želite?

Oblici Miele usisavača
Miele Vam nudi uređaje za njegu poda u različitim izvedbama. Pregledno. Koji model odgovara Vama, ovisi o prostornim ograničenjima i Vašim željama.
Podni usisavač: Klasični svestrani talent
Podni usisavač ima klasičan oblik saonica i slijedi vas kroz prostor zahvaljujući svojim laganim kotačićima. Težina uređaja leži gotovo u potpunosti na podu. Tako možete komforno usisavati i velike površine.
Štapni usisavač: Lagan i okretljiv
Kompaktnom izvedbom su ovi uređaji idealni za usko namještene površine. Miele štapni usisavači lagani su i zahtjevaju malo prostora za oslaganje. Prilikom usisavanja usisavač je ispred vas. 
Ručni usisavač: Snažni pomoćnik za najveće zahtjeve
Uspravni Miele ručni usisavač Dynamic U1 stručnjak je za robusne i jako opterećene tepihe. Zahvaljujući valjku kojeg se može isključiti, možete koristiti i na tvrdim podovima. Slično kao štapni usisavač, uređaj vodite ispred sebe.
Usisavač robot: Precizan, učinkovit i temeljit
Usisavači roboti s akumulatorom rade potpuno samostalno – čak i kada nema nikoga kod kuće. S kamerama i senzorima Miele Scout RX2 prepoznaje prostor i sve prepreke. Zahvaljujući sistematskoj navigaciji usisavač čisti temeljito i učinkovito, čak i ispod namještaja.
Karakteristike ovise o modelu