Inovativno i promišljeno

DualSteam
Kao inovativni daljnji razvoj predstavljena je DualSteam tehnologija kojom je opremljena svaka Miele parna pećnica visine 45 cm. Zahvaljujući snažnom generatoru pare (3,3 kW) prostor za pripremu jela se brzo zagrijava, tako da vrlo brzo, u kratkom vremenu, možete u parnu pećnicu staviti jelo. Posebnim rasporedom i usmjeravanjem obje DualSteam sapnice, para velikom brzinom ispunjava prostor za pripremu jela i raspoređuje se jednakomjerno oko posude – Vaša jela pripremaju se jednakomjerno za puni užitak.
MonoSteam
Najbolja tehnologija za manje prostore za pripremu jela: posebno prilagođeno zahtjevima samostojeće parne pećnice, MonoSteam tehnologija zaslužna je za najbolje rezultate okusa. Kod ove tehnologije, generator pare nalazi se u spremniku za vodu – a prostor za pripremu jela se ispunjava brzo parom preko ulaza za paru. Tako da jela možete pripremiti na optimalan način i u manjim formatima pećnica. 
PowerSteam
Prva tehnologija pare oduševljava i nakon 35 godina, svojim brzim generiranjem pare. Uređaj se izrazito brzo zagrijava zahvaljujući jakom generatoru pare od 5,0 kW. Dodatna prednost: priprema pod tlakom s temperaturom 120°C dovodi do najkraćih vremena pripreme koje možete ostvariti pripremom na pari. Jela su brzo gotova, jednakomjerno i profesionalno.
Karakteristike ovise o modelu