Komunikacija uređaja

Appliance Interaction

Savršeno umreženi pametni uređaji

Praktično i fleksibilno: svojim umreženim Miele kućanskim uređajima može se upravljati ne samo putem aplikacije, glasovne pomoći ili pomoću partnerskih rješenja, već isti mogu i međusobno komunicirati. Tako primjerice Vaša sušilica rublja automatski postavlja odgovarajući program sušenja nakon pranja. Stoga su važni radni koraci automatizirani ili znatno pojednostavljeni. Vaši uređaji inteligentno „razmišljaju“ i olakšavaju Vam svakodnevicu.

SuperVision: centralno kontroliranje – u Vašoj kuhinji

Na velikom zaslonu kuhinjskog uređaja može se prikazati aktualan status i po potrebi preostalo vrijeme ostalih Miele uređaja kao i napomene s uređaja. Tako je primjerice moguće na zaslonu pećnice očitati status programa perilice. Sa SuperVision svoje kućanstvo planirajte učinkovito i praktično – pametni telefon ili tablet ne morate uvijek imati pri ruci.

Inteligentno povezivanje

Vaši umreženi Miele uređaji misle umjesto Vas! Jer inteligentno međusobno komuniciraju. Tako se pokreće rad uređaja ili se regulira stupanj snage rada – i to sve bez Vaše pomoći. Ručne radnje ili radni koraci su tako automatizirani. Umrežavanje slijedi putem postavki uređaja ili Miele aplikacije. Na taj način jednostavno predajete posao i činite svoju svakodnevicu ugodnijom.

Napa automatski reagira na postavke ploče za kuhanje.

U potpunosti se koncentrirajte na kuhanje: s Con@ctivity 3.0 Vaša će napa automatski napraviti što treba. Čim se ploča za kuhanje uključi ili isključi, napa reagira samostalno. Usisna snage se automatski prilagođava, ovisno o stanju na ploči za kuhanje – i time stalno stvara ugodnu klimu u prostoriji. Međusobnu komunikaciju uređaja omogućuje WLAN. S Con@ctivity 3.0 integrirate napu i ploču za kuhanje u Miele@home.

Aparat za kavu i ladica za zagrijavanje savršeno umreženi

Funkcijom tajmera, svoju omiljenu kavu možete pripremiti u željeno vrijeme. Vaš aparat za kavu se automatski priprema – jedino što morate jest odabrati odgovarajući napitak. Zahvaljujući Con@ctivity na raspolaganju su Vam i prethodno zagrijane šalice. Vaša ladica za zagrijavanje u kontaktu je s aparatom za kavu i automatski se uključuje 30 minuta unaprijed – za uživanje u kavi bez kompromisa. Umrežavanje slijedi putem Miele aplikacije.

Wash2Dry: pametno umrežena sušilica i perilica rublja

Maksimalan komfor pri korištenju: zahvaljujući novoj funkciji umrežavanja Wash2Dry šalje Vaše podatke s perilice rublja nakon postupka pranja na sušilicu rublja. Navedena automatski koristi odgovarajući program za Vaše rublje. Istu morate samo napuniti, sušilicu rublja uključiti i odabrati Wash2Dry. Tako se Vaše rublje uvijek optimalno suši – kako traperice tako i košulje. Za korištenje, uređaji moraju biti prijavljeni na kućnu WLAN mrežu.