Miele Scout aplikacija

Bez obzira gdje se nalazite – pomoću Miele Scout aplikacije* svojem ćete usisavaču robotu jednostavno putem pametnog telefona ili tableta reći, što treba učiniti. Aplikacija Vam pruža praktične funkcije upravljanja.

Miele@home

Upravljanje putem aplikacije bez obzira gdje ste

Scout usisavačem možete praktično rukovati pomoću aplikacije na pametnom telefonu ili tabletu i kada niste kod kuće. Na raspolaganju se različite praktične funkcije. Preko tajmera za Scout primjerice svakodnevno može programirati drugi „početak rada“. Proces čišćenja se u svakom trenutku može pratiti putem prikaza karte.

Zaslon statusa

Sve važne informacije na jednom mjestu

Početni zaslon pruža Vam sve važne informacije na jednom mjestu, primjerice u kojem se načinu rada trenutno nalazi Scout te kada počinje sa sljedećim čišćenjem. Sa samo dva klika možete odabrati način čišćenja i izravno pokrenuti usisavač robot.

Home Mapping

Virtualna karta životnog prostora

Scout se sistematski kreće kroz prostorije i pri tome izrađuje virtualnu kartu. Na taj način pronalazi idealni put za besprijekorno i učinkovito čišćenje. Pomoću aplikacije na karti možete odmah vidjeti gdje se usisavač robot nalazi i gdje je već čistio. Mogu se izraditi omiljena područja koja treba čistiti posebno često. Mogu se označiti i područja koja bi Scout trebao izbjegavati.

Tajmer

Mogućnost programiranja vremena početka

Sa Scout usisavačem možete u željeno vrijeme individualno programirati početak čišćenja. Raditi može i kada Vi niste kod kuće. Scout započinje s usisavanjem u trenutku kada ste to Vi odredili. Nakon čišćenja uređaj se vraća na stanicu za punjenje, kako bi napunio akumulator. Možete podesiti do 7 pojedinačnih tajmera, kako bi čišćenje svaki dan u tjednu moglo početi u drugo vrijeme. Vi bezbrižno obavljate svoj posao, dok Scout čisti Vaš dom.

Home Vision**

Pogled na svijet kroz oči Scout usisavača

Pomoću dvije prednje kamere možete provjeriti je li kod kuće sve u redu i radi li Scout vrijedno dok je u pokretu. Aktivnosti čišćenja mogu se pratiti u stvarnom vremenu iz perspektive uređaja. Na taj način uvijek znate gdje se Scout trenutno nalazi. Istim se može čak lako kretati pomoću tipki sa strelicama. Naravno, prijenos uživo slika s kamere je šifriran.

*Raspoloživo za mobilni krajnji uređaj (minimalni uvjet Android 6.0+ te iOS 11.0+)
**Oprema ovisi o modelu

Na vrh stranice