Obećanje, koje ostaje. 125 godina kvalitete

Proslavite našu 125. obljetnicu zajedno s nama i otkrijte našu po mjeri skrojenu kolekciju. 125 Edition modeli – po posebnim cijenama, s inovativnim funkcijama i besplatnim priborom. I 125 Gala Edition modeli – s besplatnim produženjem jamstva od 125 tjedana, besplatnim priborom i inovativnim funkcijama. 

Od razvoja i isporuke naše prve centrifuge za mlijeko 1899. godine, naša filozofija i naša strast ostale su nepromijenjene: Immer besser. Kvalitetom i inovacijama uvijek poboljšavamo Vaš dom i život ekskluzivnim dizajnom, praktičnim funkcijama i inteligentnim uređajima.
Naša jubilarna kolekcija

Razmazite se posebnim ponudama

Slika Miele bežičnog usisavača
Slika Miele perilice rublja i sušilice rublja

125 Gala Edition: Visokokvalitetni uređaji, veće pogodnosti.

Naši visokokvalitetni uređaji sada su dostupni s besplatnim priborom, inovativnim značajkama i besplatnim produženjem jamstva za 125 tjedana*. Tako imate koristi od brzih popravaka, održavanja i zamjene – izravno od Miele.
Slika Miele perilice posuđa
Slika žene koja otvara kutiju

Atraktivne cijene. Besplatni pribor. Produženje jamstva na 125 mjeseci.

Proslavite 125. obljetnicu našeg brenda i iskoristite posebne cijene i besplatan pribor za odabrane proizvode. Na ograničeno vremensko razdoblje, također možete iskoristiti produženje jamstva na 125 mjeseci za samo 345 eura. Navedeno je u potpunosti od strane tvrtke Miele i dostupno je samo za odabrane proizvode*** te osigurava pouzdan i brz popravak ili zamjenu za novi uređaj.

Upoznajte naše istaknute proizvode

Inovativne funkcije. Vrhunska kvaliteta. Immer Besser.

Triflex HX2 125 Gala Edition

Oduševite se Miele bežičnim usisavačem s nenadmašnom snagom usisavanja. Sada s dodatnom baterijom i produljenjem jamstva za 125 tjedana.

 

WWI 880 WCS 125 Gala Edition

Perilica rublja s TwinDos automatskim doziranjem i PowerWash sustavom, sada uz opsežan dodatni pribor i s produljenjem jamstva za 125 tjedana.

G 7793 SCVi K2O 125 Gala Edition

Potpuno integrirana perilica posuđa s „125 Gala Edition” opremom košara te produljenjem jamstva za 125 tjedana i opsežnim dodatnim priborom.

125 godina …

Proizvodimo najsuvremenije uređaje dizajnirane da traju.

Kvaliteta

Isporučujemo inovativne tehnologije i izvanredne rezultate – od 1899. godine.

Inovacija

Ponosimo se stvaranjem vrhunskih dizajna koji savršeno nadopunjuju Vaš dom.

Bezvremenski dizajn

Svi naši proizvodi i patentirane značajke dizajnirani su prema našim najvišim standardima.

Ekskluzivne funkcije

Majstorstvo bez kompromisa – jer kvaliteta uvijek prevladava.

Bez sumnje Miele

Pogled izbliza

Slika žene i djeteta u kuhinji Miele aplikacija**

Umreženi uređaji

Mirnoća, svaki dan

Digitalne značajke za više komfora i održivosti.

 

 

 

AirFry slika

Provjeren učinak, novi dizajn

Miele pećnice

Miele pećnice oduševljavaju raznim značajkama, a sada želimo posebno predstaviti novu mogućnost rada – AirFry. Saznajte više o našim 125 Edition promotivnim modelima s AirFry načinom rada i dodatnim priborom.

Miele usisavači

Snaga i higijena

125 godina nasljeđa: Miele usisavači

Ekskluzivne posebne ponude povodom 125 godina na Miele usisavače.

 

 

Često postavljana pitanja

Sve što želite znati o aktivaciji produženog jamstva i Miele aplikaciji**. Kliknite ovdje za potpuni popis često postavljanih pitanja, a odredbe i uvjete možete pronaći ovdje.

Kako mogu za svoj uređaj aktivirati produženo jamstvo za 125 tjedana?

QR kôd

Molimo provjerite ispunjava li Vaš uređaj uvjete za produženo jamstvo za 125 tjedana. Kako biste aktivirali produženje jamstva za 125 tjedana, morate povezati svoj uređaj s Miele aplikacijom**. Za usisavače 125 Gala Edition dovoljno je registrirati uređaj u Miele aplikaciji**. Molimo skenirajte QR kôd, kako biste preuzeli Miele aplikaciju** ili kako biste otvorili Miele aplikaciju**. Kako biste dodali svoj novi Miele uređaj slijedite upute u Miele aplikaciji**. Zatim će Vas se automatski pitati da aktivirate svoje produženje jamstva za 125 tjedana.

Je li produženje jamstva za 125 tjedana dostupno za sve Miele uređaje?

Produženje jamstva za 125 tjedana dostupno je za odabrane proizvode povodom 125 godina tvrtke Miele. Detalje o modelima 125 Gala Edition možete pronaći ovdje.

Kako svoj uređaj mogu povezati s Miele aplikacijom**?

Molimo preuzmite Miele aplikaciju** iz Apple Store ili s Google Play Store. Otvorite aplikaciju i slijedite upute, kako biste dodali svoj uređaj. Upute korak po korak za proces uparivanja naći ćete u našim videima za uparivanje uređaja.

Koliko dugo traje ukupno jamstvo za moj 125 Gala Edition uređaj?

Dodatno jamstvo se izravno nastavlja na 2-godišnje Miele jamstvo i produljuje ga za dodatnih 125 tjedana. Ukupno jamstveno razdoblje je 4 godine i gotovo 5 mjeseci.

Moj uređaj ispunjava uvjete za dodatnih 125 tjedana produljenog jamstva. Mogu li ovo jamstvo produžiti i na dulje razdoblje?

Da, svoje dodatno produženo jamstvo za 125 tjedana možete produžiti na ukupno 10 godina uz jednokratnu naknadu. Molimo kontaktirajte naš Miele kontaktni centar.

Što znači produženje jamstva za 125 mjeseci i kako ga mogu dobiti?

Uživajte u iznimnoj bezbrižnosti kupnjom dodatnog produženog jamstva na ukupno 125 mjeseci* (10 godina i 5 mjeseci) za samo 345 €. 125 mjeseci uključuje 10 godina plus dodatnih 5 mjeseci, od kojih su 2 godine pokrivene Miele jamstvom. Produženo jamstvo na 125 mjeseci možete kupiti izravno preko Miele ili preko naših Miele servisnih tehničara. Molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca.

Iscrpne informacije pronaći ćete ovdje.

 

Koje su prednosti Miele aplikacije**?

Vaš savršeni pratilac: S Miele aplikacijom** svoje Miele uređaje uvijek imate na oku. Želite li na oku imati postupak pripreme jela u pećnici ili znati je li program pranja završen? Aplikacija će Vam dati sve potrebne informacije te se njome brzo i jednostavno upravlja. Ujedno su Vam na raspolaganju i druge usluge poput primjerice naručivanje Miele potrošnog materijala i pribora sa samo nekoliko klikova.

Koje su nove funkcije u Miele aplikaciji** povodom 125 godina?

Zato predstavljamo uzbudljive nove značajke kojima se može pristupiti putem aplikacije, kao što su nadzorna ploča potrošnje, održivi recepti ili ekološki savjeti i savjeti za pohranu. Pogledajte!

Za ekološki prihvatljiv užitak – održivo kuhanje

Ekološko kuhanje više je od kuhanja povrća na pari. Miele obljetnicu slavimo posebno održivim receptima u Miele aplikaciji**. Uz Miele aplikaciju** otkrijte kako možete kuhati na ekološki prihvatljiv način, kako dobiti ukusnu inspiraciju ali i podršku da izbjegnete bacanje hrane uz naše savjete za kuhanje i pohranu.

Uštedite novac i djelujte održivo – Nadzorna ploča potrošnje

Uživajte u potpunoj transparentnosti svoje potrošnje energije i vode povezivanjem perilice rublja ili posuđa s Miele aplikacijom**.

Uvijek na najnovijem stupnju razvoja

Želite li da Vaši povezani Miele kućanski uređaji uvijek budu ažurni bez ikakvog napora? Nema problema, zahvaljujući našoj funkciji RemoteUpdate. Dostupna ažuriranja softvera za Vaše Miele kućanske uređaje jednostavno se preuzimaju i, ako je moguće, instaliraju. Pojedinosti o ažuriranju možete pronaći u Miele aplikaciji** kao napomene o izdanju.

Bilješke
  1. 1.
    *Ponude se razlikuju ovisno o modelu. U pakiranju Vašeg proizvoda pronaći ćete vaučer koji možete iskoristiti za besplatan pribor i/ili produženo jamstvo. Jednostavno skenirajte QR kôdove na vaučeru i slijedite upute. Produženje jamstva se izravno nastavlja na 2-godišnje Miele jamstvo i produljuje ga za dodatnih 125 tjedana. Primjenjuju se uvjeti produženja jamstva (miele.hr/125-terms). Imajte na umu da se jamstvo mora aktivirati putem Miele aplikacije** unutar 30 dana od kupnje uređaja.
  2. 2.
    **Dostupno za mobilni krajnji uređaj (minimalne uvjete naći ćete u informacijama iz App Store). Dodatna digitalna ponuda tvrtke Miele & Cie. KG. Sve pametne primjene omogućuje sustav Miele@home. Opseg funkcija može varirati ovisno o modelu i državi.
  3. 3.
    ***125 mjeseci pokriva 10 godina plus dodatnih 5 mjeseci, uključujući 2 godine Miele jamstva. Dodatne informacije dolje. Produženje jamstva od 125 mjeseci ne može se kupiti za sljedeće kategorije proizvoda: usisavači, aparati za kavu/CVA, MasterCool, Dialog pećnice, Ranges (SAD).

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite u toku s predstavljanjem novih proizvoda, posebnim ponudama i novostima.