Idealni položaj za svaku radnu situaciju

DAD 4x40 Black Levantar
Po obliku i funkciji uređaj se ističe među kuhinjskim napama te se arhitektonski uklapa u svaku kuhinju. Laganim pritiskom na tipku, ugradbena stolna napa se izvlači i pušta u pogon. Pare i mirisi od kuhanje brzo se odvode. Ukoliko Vam napa više nije potrebna, jednostavnim pritiskom na tipku ista se gasi i uvlači u radnu ploču.
DA 4208 V D/DA 4248 V D Puristic Varia
S „Varia“ kuhinjskom napom podesivom po visini Miele rješava poznati problem: nalazi li se napa previsoko, odvod nije optimalan, nalazi li se prenisko, sprječava pogled na ploču za kuhanje i utječe na izgled kuhinje. Miele „Varia“ kuhinjska napa pritiskom na tipku klizi do 30 cm prema gore ili dolje. Tako se može ergonomsko prilagoditi bilo kojoj visini. A Vi uvijek uživate u jasnom pogledu na ploču za kuhanje i dnevni boravak.
DA 7378 D Aura 4.0 Ambient
Ukoliko je Miele otočna napa Aura 4.0 Ambient isključena, krila se zatvaraju uz oblo tijelo nape. Kada uključite napu, krila se motorizirano otvaraju i grade elegantan ovalni oblik. Kroz ovu transformaciju povećava se prostor za hvatanje para u unutrašnjosti – tako se može apsorbirati još više para od kuhanja. Integrirani elementi za paru u krilima podržavaju optimalno izvlačenje. 
Karakteristike ovise o modelu