Što trebate znati o Miele perilice i sušilice rublja

Robusne i dugovječne

Kvaliteta, na koju se možete osloniti

Saznajte više „Robusne i dugovječne“
Tehnika za profesionalne zahtjeve

Tehnika na najvišoj razini

S inovativnom, robusnom tehnikom i primjenjivim programima njege za najviše zahtjeve, koji sežu preko područja domaćinstva, profesionalne perilice prilagođene su gospodarstvenoj primjeni. Visoko kvalitetni materijali, pojačani udari pare i robusni bubnjevi zaslužni su za izvanrednu opteretivost i trajnost kao i miran hod pri radu. Vrlo kratki programi rada osiguravaju, da je rublje brzo gotovo. Miele Professional perilice i sušilice su stoga prvi odabir, ukoliko se puno i često pere i ukoliko želite besprijekorniu čistoću i kod tvrdokornih mrlja.
Cijela linija Miele profesionalnih perilica rublja za praonice pronaći ćete na:www.miele-professional.com

Sigurnost korištenja

U skladu s Direktivom o strojevima

Saznajte više „Sigurnost korištenja“
Financijske usluge

Ponude po mjeri

Saznajte više „Financijske usluge“
Rješenja u skladu s praksom

Odgovarajući izbor za svaku potrebu

Različiti zahtjevi oko njege rublja zahtijevaju posebna rješenja, kako bi postigli uvijek savršen rezultat. Moderni koncepti upravljanja, individualni programi kao i inovativna tehnika štede vrijeme i sprječavaju pogreške. Miele Professional nudi specifična rješenja za hotele i gastronomiju, domove i bolnice, čišćenje zgrada, salone za pranje, održavanje zgrada, stambene i studentske domove te mnoga druga područja. Brojne perilice, sušilice i valjci za glačanje mogu se savršeno uskladiti obzirom na snagu i kapacitet – za izvrsne rezultate.

Razvoj za savršene rezultate

Inovacije na najvišoj razini

Cilj Miele Professional je olakšavanje svakodnevnih radova u njezi rublja. Ovdje nudimo inovativna i praktična rješenja poput primjerice patentiranog Miele saćastog bubnja ili sustava sušenja PerferctDry. Naša inovacijska snaga proizlazi iz našeg slogana, koji već više od 100 godina stoji iza Miele kvalitete: "Immer besser."

Savršena kombinacija

Side-by-Side

Kada je potrebna kombinirana snaga na malom prostoru, veliki utjecaj ima Side-by-Side obilježje. Kod svih Miele Professional perilica rublja postoji mogućnost linijske ugradnje pri čemu se u potpunosti može iskoristiti njihov jednistveni dizajn. Za dodatnu ergonomiju kod korištenja moguće je oba uređaja opcionalno prilagoditi na jedno podnožje.

Postavljanje koje štedi prostor

Stup za pranje i sušenje

Elegantno rješenje omogućuje istovremeno postavljanje dva uređaja uz uštedu prostora: Sa spojnim elementom mogu se postaviti perilice i sušilice iz serije "Mali velikani" u konzolnom načinu montaže. U ovoj kombinaciji potrebna Vam je površina od 60 x 73 cm.

Optimalno njegovano

Njega rublja na najvišoj razini

Od visoko funkcionalnog tkanja tekstila do individualnih komada rublja preko stolnog rublja u profesionalnoj gastronomskoj primjeni: Naše rublje za nas ima uvijek neku materijalnu, emotivnu ili reprezentativnu vrijednost. Stoga Miele Professional asortiman za njegu rublja zauzima vrlo visoku poziciju. Naše inovacije ciljano djeluju na što dulje održavanje vrijednosti Vašeg rublja. Najbolji primjer je Miele saćasti bubanj. Zahvaljujući patentiranom razvoju naše perilice i sušilice nježno njeguju Vaše rublje.

Održivost savršenstva

Učinkovito i isplativo

Miele Professional nudi Vam individualno prilagođena sistemska rješenja, koja se odlikuju izvanrednom učinkovitosti. Uz pomoć inovativnih programa ostvaruju se niske potrošnje električne energije i vode, te štedno doziranje sredstva za čišćenje. Napredne tehnologije pocrtavaju različite zahtjeve o učinkovitosti naših proizvoda, kod sušilica s toplinskom pumpom potrošnja električne enrgije je do 60 % manja, također postoji i mogućnost priključka tople vode.

Zubehör

Original Zubehör Pregled pribora