Professional perilice i sušilice rublja

Što trebate znati o Miele perilice i sušilice rublja

Robusne i dugovječne

Kvaliteta, na koju se možete osloniti

Zahtjevan radni dan zahtjeva 100 % pouzdane proizvode. Kako bi zajamčili tu pouzdanost, svi Miele Professional uređaji prolaze zahtjeve provjere kvalitete i podvrgavaju se temeljitoj završnoj kontroli.
Kontinuirana i stroga provjera kvalitete važan su dio viokih zahtjeva za kvalitetm koje pred sebe stavlja Miele Professional. Kako bi imao što veću kontrolu o proizvodu, najvažniji dijelovi uređaja proizvode se u tvornici kompanije. Rezultat je izvanredan slijed proizvodnje: ljevaonica, proizvodnja plastičnih materijala, razvoj motora i elektronike – sve ove proizvodne korake Miele sam provodi i zbog toga ima kvalitetu u svojim rukama.

Saznajte više „Robusne i dugovječne“
Tehnika za profesionalne zahtjeve

Tehnika na najvišoj razini

S inovativnom, robusnom tehnikom i primjenjivim programima za najviše zahtjeve, koji sežu preko područja kućanstva, profesionalni uređaji za praonice prilagođeni su gospodarstvenoj primjeni. Visoko kvalitetni materijali, pojačani udari pare i robusni bubnjevi zaslužni su za izvanrednu opteretivost i trajnost kao i miran hod pri radu. Vrlo kratki programi rada osiguravaju, da je rublje brzo gotovo. Miele Professional perilice i sušilice su stoga prvi odabir, ukoliko se puno pere i ukoliko želite besprijekornu čistoću i kod tvrdokornih mrlja.
Sav asortiman Miele Professional perilica naći ćete na: www.miele.com/professional

Sigurnost korištenja

U skladu s Direktivom o strojevima

Direktive za strojeve (2006/42/EG) definiraju opsežne sigurnosne propise industrijskih uređaja. Poštivanje smjernica sprječava nezgode u svakodnevnom radu s uređajima. Svi uređaji iz Miele Professional asortimana odgovaraju u punom opsegu zahtjevima ovih smjernica. 

Saznajte više „Sigurnost korištenja“
Financijske usluge

Ponude po mjeri

S uređajima i priborom iz Miele Professional linije profitirat ćete od samog početka – čak i pri planiranju investicije. Miele usluga i savjetovanje obuhvaćaju po željama i atraktivne financijske usluge. Bilo da je riječ o financiranju, leasingu ili namju: S našim fleksibilno prilagođenim i po mjeri krojenim opcijama financiranja možete vrlo brzo profitirati s Miele provjerenom kvalitetom. 

Saznajte više „Financijske usluge“
Rješenja u skladu s praksom

Odgovarajući izbor za svaku potrebu

Različiti zahtjevi oko njege rublja zahtijevaju posebna rješenja, kako bi postigli uvijek savršen rezultat. Moderni koncepti upravljanja, individualni programi kao i inovativna tehnika štede vrijeme i sprječavaju pogreške. Miele Professional nudi specifična rješenja za hotele i gastronomiju, domove i bolnice, čišćenje zgrada, salone za pranje, održavanje zgrada, stambene i studentske domove te mnoga druga područja. Brojne perilice, sušilice i valjci za glačanje mogu se savršeno uskladiti obzirom na snagu i kapacitet – za izvrsne rezultate.

Razvoj za savršene rezultate

Inovacije na najvišoj razini

Cilj Miele Professional je olakšavanje svakodnevnih radova u njezi rublja. Ovdje nudimo inovativna i praktična rješenja poput primjerice patentiranog Miele saćastog bubnja ili sustava sušenja PerfectDry. Naša inovacijska snaga proizlazi iz našeg slogana, koji već više od 120 godina stoji iza Miele kvalitete: „Immer Besser.”

Savršena kombinacija

Side-by-Side

Kada je potrebna kombinirana snaga na malom prostoru, veliki utjecaj ima Side-by-Side obilježje. Kod svih Miele Professional perilica rublja postoji mogućnost linijske ugradnje pri čemu se u potpunosti može iskoristiti njihov jednistveni dizajn. Za dodatnu ergonomiju kod korištenja moguće je oba uređaja opcionalno prilagoditi na jedno podnožje.

Postavljanje koje štedi prostor

Stup za pranje i sušenje

Elegantno rješenje omogućuje istovremeno postavljanje dva uređaja uz uštedu prostora: Sa spojnim elementom mogu se postaviti perilice i sušilice iz serije "Mali velikani" u konzolnom načinu montaže. U ovoj kombinaciji potrebna Vam je površina od 60 x 73 cm.

Optimalno njegovano

Njega rublja na najvišoj razini

Od visoko funkcionalnog do kvalitetnog tekstila: Naše rublje za nas ima uvijek neku materijalnu, emotivnu ili reprezentativnu vrijednost. Stoga Miele Professional asortiman za njegu rublja zauzima vrlo visoku poziciju. Naše inovacije ciljano djeluju na što dulje održavanje vrijednosti Vašeg rublja. Najbolji primjer je Miele saćasti bubanj. Zahvaljujući patentiranom razvoju naše perilice i sušilice nježno njeguju Vaše rublje.

Održivost savršenstva

Učinkovito i isplativo

Miele Professional nudi Vam individualno prilagođena sistemska rješenja, koja se odlikuju izvanrednom učinkovitosti. Uz pomoć inovativnih programa ostvaruju se niske potrošnje električne energije i vode, te štedno doziranje sredstva za čišćenje. Napredne tehnologije pocrtavaju različite zahtjeve o učinkovitosti naših proizvoda, kod sušilica s toplinskom pumpom potrošnja električne enrgije je do 60 % manja, također postoji i mogućnost priključka tople vode.

Zubehör

Original Zubehör Pregled pribora