VELIK KOD ČIŠĆENJA. MALI I OKRETAN KOD KORIŠTENJA.

Novi Boost CX1 usisavači bez vrećice

Kvaliteta ispred svog vremena

Upoznajte seriju Boost CX1.
Od 1999 Kn.

Dostupan u tri različite boje.

Velika snaga

Vortex tehnologija

Bilo da se radi o parketu, laminatu ili tepihu – Boost CX1 daje najbolje rezultate na bilo kojoj površini. Snažna učinkovitost čišćenja: protok zraka preko 100 km/h osigurava savršeno preuzimanje krupne i fine prašine. Zajedno s učinkovitom podnom četkom, optimalnim protokom zraka i inovativnim motorom, Boost CX1 postiže izuzetno dobru snagu čišćenja tako da prašina nema šanse.

Prostorno štedljiv

Kompaktan dizajn

Najmanjim usisavačem za prašinu bez vrećice, Miele Boost CX1, profitirate ne samo najvišim učinkom čišćenja, već i kompaktnim dizajnom. Njime možete manevrirati i u malom stambenom prostoru.

Siguran i pouzdan

Trackdrive

Zahvaljujući bočno postavljenim kotačima, usisavač je uvijek na putu i pri tome je posebno okretan. Usisavačem za prašinu se posebno jednostavno rukuje te se njime može praktično manevrirati. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama isti također osigurava besprijekornu higijenu i čistoću čak u malim stambenim prostorima.

Najviši higijenski zahtjevi

Višestupanjski sustav filtracije

Izvanredna učinkovitost filtracije Boost CX1 usisavača temelji se na višestupanjskom sustavu filtracije. Za filtriranje najsitnijih čestica Boost CX1 je opremljen s Hygiene AirClean filtrom za uobičajene zahtjeve ili s HEPA AirClean filtrom za najviše higijenske zahtjeve, ovisno o modelu. HEPA AirClean filtar sa svojim kapacitetom zadržavanja prašine od >99,999 %* je idealan za osobe alergične na kućnu prašinu.

*u skladu s IEC 62885-4

Jednostavno pražnjenje

Bez vrećice

Spremnik za prašinu iz uređaja jednostavno pomoću ručke izvadite prema gore. Spremnik se otvara klikom na tipku za pražnjenje i prašina prema dolje pada u koš za smeće.

Ostale istaknute značajke proizvoda

Sustav postavljanja usisavača u stankama tijekom usisavanja

Praktično: Podni nastavak i usisna cijev mogu se po potrebi postaviti bočno na uređaj.

Višestupanjski okretni regulator

Elektronska regulacija snage usisavanja odvija se putem okretnog regulatora. Grafički simboli za različita područja primjene olakšavaju Vam odabir optimalne razine snage.

Kvalitetan pribor

Boost CX1 serijski raspolaže kvalitetnim priborom: nastavkom za tapecirani namještaj, uskim nastavkom i usisnim kistom. Postavljeni na VarioClip držaču i uvijek pri ruci.

Najviša Miele kvaliteta

Niti jedna svakodnevica ne može biti toliko teška poput Miele ispitivanja proizvoda: prije nego što Miele usisavači za prašinu krenu u serijsku proizvodnju, moraju u našem ispitnom laboratoriju izdržati pravi stres.
SNAŽAN. KOMPAKTAN. AGILAN.

NOVI BOOST CX1 USISAVAČI BEZ VREĆICE

Dostupan u tri različite boje. Od 1999 kn.