Prašino, upoznaj naš najsnažniji usisavač.

Razvijen i proizveden u Njemačkoj.

Novi baterijski usisavač Triflex HX2.

Inteligentan, fleksibilan i pun snage. S najsnažnijim Miele usisavačem dosegnuti ćete i najtvrdokorniju prašinu. Inovativnim 3u1 dizajnom i jakom snagom usisavanje postaje dječja igra.

Jaka snaga.

Doživite jak učinak čišćenja Triflex HX2 usisavača. Novi Digital Efficiency motor proizvodi 60 % više usisne snage.1 U kombinaciji s električnom četkom i učinkovitom Vortex tehnologijom usisavač Triflex HX2 je jači od naših usisavača s kabelom.2

Jedinstvena fleksibilnost.

Patentirani 3u1 dizajn3 tvrtke Miele prilagođava se Vašim zahtjevima za čišćenjem, ne ostavljajući za sobom prašinu ili prljavštinu. Možete jednostavno odabrati jedan od tri načina rada, omogućujući Vam da bez napora dođete do svih dijelova svog doma.

Za sve podne površine.

S izrazito širokom električnom četkom našeg baterijskog usisavača veliku površinu očistite u kratkom vremenu. Zahvaljujući inteligentnoj elektronici četka automatski prepoznaje podnu površinu te optimalno prilagođava brzinu rotacije i snagu usisavanja.

Udahnite.

Uživajte u učinkovitosti filtracije od 99,999 %. HEPA Lifetime filtar uklanja najsitnije čestice prašine.4 Istovremeno oslobađa zrak od alergena i virusa te na taj način doprinosi higijenskoj klimi u kućanstvu.

Dugo trajanje baterije.

Zahvaljujući zamjenjivoj VARTA litij ionskoj bateriji bez zamornog punjenja možete usisavati do 60 minuta. 5 Ako traje nešto duže: Triflex HX2 Pro isporučuje se s dodatnom baterijom i punjačem, tako da trajanje rada svog usisavača možete udvostručiti do 120 minuta.6

Koji baterijski usisavač Vam najbolje odgovara?

Triflex HX2 je dostupan u različitim izvedbama – tako možete sasvim jednostavno pronaći odgovarajući baterijski usisavač koji odgovara Vašim zahtjevima za čišćenje te možete postići izvanredne rezultate.

Razvijen i proizveden u Njemačkoj.

Bavimo se svojim umijećem više od 120 godina i uvijek težimo savršenstvu. Navedeno nam omogućuje da Vam ponudimo prvoklasne usisavače za prašinu koji se ističu izvrsnim učinkom i kvalitetom.

Napomene

1Usporedite s Triflex HX1.

2Učinak snage uspoređen je s Miele usisavačem Complete C3 SGEF3 s turbo četkom STB305-3 (uklanjanje prašine s tepiha i tvrde podloge s utorima, uklanjanje vlakana s tepiha). U skladu s IEC62885-2.

3Patent: DE 10 2016 105 475 B4.

4Vrijedi za izabrane modele prema EN 1822/2011 i IEC 62885-4.

5Vrijedi za stupanj snage 1 bez priključene električne četke Multi Floor XXL.

6Vrijedi za stupanj snage 1 bez priključene električne četke Multi Floor XXL i pri uporabi 2 baterije.