preko 60 pobjeda u ocjenjivanju* diljem svijeta

Miele uređaji ne dokazuju svoju vrhunsku kvalitetu samo na našim strogim, internim ispitivanjima kvalitete. Kvaliteta i pouzdanost Miele uređaja uvijek se iznova ističe i na nezavisnim ispitivanjima proizvoda. Samo od 2005. Miele usisavači pobijedili su više od 60 puta na usporedim ispitivanjima diljem svijeta*.
Učinkovita ušteda energije
Posebno uspješan na internacionalnim ispitivanjima: Miele EcoLine podni usisavač. S ovim inovativnim uređajima Miele dokazuje, da za dobru učinkovitost usisavanja nije potrebna velika snaga u W. Miele EcoLine modeli imaju najbolju učinkovitost usisavanja sa najvećom energetskom učinkovitosti - tako štedite energiju i novac.
Svaka zastava jedna pobjeda na ispitivanju – samo u Europi je više od 50 Miele pobjeda na ispitivanju za usisavače za prašinu od 2005. Pored toga, postoji niz uspjeha na ispitivanjima izvan europskih granica, npr. u Australiji, Novom Zelandu, Hong Kongu i Kanadi. Miele kvaliteta uvjerava stručnjake i korisnike u cijelom svijetu.
Iscrpan pregled Miele pobjednika na testiranju u njezi podova naći ćete na stranici www.miele.hrIscrpan pregled Miele pobjednika na testiranju u njezi podova naći ćete na stranici www.miele.hrKarakteristike ovise o modelu