preko 60 pobjeda u ocjenjivanju* diljem svijeta

Miele uređaji ne dokazuju svoju vrhunsku kvalitetu samo na našim strogim, internim ispitivanjima kvalitete. Kvaliteta i pouzdanost Miele uređaja uvijek se iznova ističe i na nezavisnim ispitivanjima proizvoda. Samo od 2005. Miele usisavači pobijedili su više od 60 puta na usporedim ispitivanjima diljem svijeta*.
Učinkovita ušteda energije
Posebno uspješan na internacionalnim ispitivanjima: Miele EcoLine podni usisavač. S ovim inovativnim uređajima Miele dokazuje, da za dobru učinkovitost usisavanja nije potrebna velika snaga u W. Miele EcoLine modeli imaju najbolju učinkovitost usisavanja sa najvećom energetskom učinkovitosti - tako štedite energiju i novac.
Svaka zastavica je pobjednik testa - samo u Europi radi se o 50 Miele pobjednika testa za uređaje za njegu podnih površina od 2005. Uz to dolaze pobjednici testova izvan granica Europe, primjerice u Australiji, Novom Zelandu, Hong Konga i Kanade. Miele kvaliteta zadovoljava stručnjake i korisnike diljem svijeta.
Iscrpan pregled Miele pobjednika na testiranju u njezi podova naći ćete na stranici www.miele.hrIscrpan pregled Miele pobjednika na testiranju u njezi podova naći ćete na stranici www.miele.hrKarakteristike ovise o modelu