Tako ćete pronaći odgovarajuću mikrovalnu za svoju kuhinju

Želite kupiti novu mikrovalnu, no ne znate od kuda početi? Koristite naš savjetnik pri kupnji i pronađite odgovarajući model, koji odgovara Vašim potrebama i željama. Jednostavno odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

 

U odabiru će Vam pomoći naš savjetnik pri kupnji

 

Našem savjetniku pri kupnji odgovorite na nekoliko kratkih pitanja o Vašim preferencijama kod kuhanja, odmrzavanja i pripreme roštilja. A savjetnik će potom pronaći model koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

 

• Koja je mikrovalna pećnica prava za Vašoj kuhinju? Nudimo razne modele mikrovalnih pećnica, uključujući kombinirane mikrovalne s pećnicom ili parnom pećnicom, samostojeće modele ili uređaje za fiksnu ugradnju u nišu.

 

• Koju veličinu i upravljanje preferirate? Naše mikrovalne pećnice dostupne su u različitim vanjskim dimenzijama i dimenzijama prostora za pripremu. Također možete odabrati upravljanje na gornjem dijelu ili sa strane ili ako želite, da se vrata otvaraju prema dolje ili u stranu.

 

• Koje su Vam funkcije i specifikacije važne? Naše mikrovalne pećnice imaju brojne opcije: Popcorn funkciju, SoftOpen & SoftClose za nježno otvaranje i zatvaranje vrata ili kvarcni roštilj za brzo i ravnomjerno tamnjenje, a to su samo neke od opcija.

 

Upoznajte naš asortiman mikrovalnih pećnica i srodnih proizvoda

Sve mikrovalne pećnice

Pribor

Rezervni dijelovi

Na vrh stranice