Značajka aplikacije za kuhanje*

FoodView: sve na jednom mjestu

Kontrolirajte jela u pećnici – čak i kada niste kod kuće: kamera integrirana u prostor za pripremu jela prikazuje Vam, na Vašem pametnom telefonu ili tabletu, izgled jela u pripremi. Svojim mobilnim uređajem po potrebi možete daljinski podešavati načine rada svoje umrežene pećnice. Kad imate veću kontrolu, imate veću slobodu i neusporediv komfor.

CookAssist: savršeni rezultati prženja jednostavno putem aplikacije

Tajna savršenih rezultata prženja: Miele CookAssist podržava Vas u optimalnoj pripremi odrezaka, ali i u pripremi raznih drugih jela. Zahvaljujući korak po korak uputama u Miele aplikaciji, temperature i vremena pripreme se automatski prenose na TempControl ploču za kuhanje. Jedino što morate jest potvrditi postavke.

BaristaAssistant: izrada savršenog espressa sa užitkom

Za omiljeni espresso potrebna su Vam dobra zrna i optimalne postavke uređaja. BaristaAssistant pomaže u ovom preciznom podešavanju. Isti ljubitelja kave vodi korak po korak kroz četiri do osam degustacija do njegovog osobnog ukusa. Navedeni je postupak jedinstven jer se putem aplikacije ne izmjenjuju samo pojedinačni parametri, već se koristi procesni lanac s postupcima izuzimanja, za optimizaciju okusa espressa po želji.

AutoStart: Programirano pokretanje putem aplikacije

S AutoStart funkcijom Vaša perilica posuđa se može programirati pomoću aplikacije tako da samostalno započne s radom u unaprijed određeno vrijeme. Zahvaljujući AutoDos i PowerDisk, sredstva za pranje uvijek ima dovoljno za autonomni rad uređaja. Time uređaj više nije potrebno pokretati ručno ili putem aplikacije. Na taj način zaboravljanje pokretanja programa i nedovoljno čistog posuđa pripadaju prošlosti.

Inspiracija za recept: uvijek pravi recept

S kojim receptom ćemo kod kuće evocirati uspomene s odmora? Kada je riječ o novim idejama i savjetima za kuhanje i pečenje, pomoći će Vam funkcija s receptima na Miele aplikaciji: brzo ćete pronaći odgovarajući recept za posebne prilike ili ideju za svakodnevnu pripremu jela. Tako možete svoj uobičajen plan prehrane spontano proširiti novim idejama i isprobati nove trendove.

Usluga za namirnice: nešto nedostaje? Usluga za namirnice će to dostaviti

Jednostavno skuhajte što želite – bez da zbog toga morate u kupovinu. Ukoliko Vas nadahne neki od recepata iz Miele aplikacije, za tren će Vam odgovarajući sastojci biti pri ruci: izravno iz aplikacije pomoću usluge za namirnice jednostavno putem
interneta naručite sastojke, koje će biti praktično dostavljene u Vaš dom. Udobno uz par klikova – bez potrošenog vremena i torbe za kupovinu.

Mix & Match: inteligentni pomoćnik

Brza priprema zdravih jela: s Mix & Match možete zajedno pripremati različite namirnice ili ih podgrijavati – za manje od pola sata. Namirnice se mogu istovremeno umetnuti u uređaj i nakon proteka odabranog programa izvući van. Tako možete sasvim praktično pripremati jela na tanjuru s više komponenata, bez različitih vremena pripreme i – bez potrebe za obraćanjem pažnje na temperaturu. Miele aplikacija podržava Vas pri odabiru recepta i kod pripreme.

*Raspoloživo za mobilni krajnji uređaj (minimalne uvjete naći ćete u podacima iz App Store).