Oprema i koncepti upravljanja 

Mnogo mjesta prilikom kuhanja 
Zahvaljujući prostranim PowerFlex XL zonama za kuhanje, sasvim praktično možete postaviti više većih lonaca jedan iza drugoga. Ili koristite praktičnu funkciju premošćenja kako biste jednostavno zajedno uključili zone za kuhanje. Veliki se krug obitelji može tako ugostiti u tren oka. ComfortSelect Plus upravljanje nalazi se u sredini ispod nape i osigurava jednostavno upravljanje. Odaberite ovu izvedbu modela ako često i rado kuhate za više osoba i s velikim posuđem. 
Praktično upravljanje 
S našim praktičnim i raskošnim SmartSelect upravljanje, stupnjevi snage i vremena se mogu sasvim jednostavno i brzo podesiti. Svakom zonom za kuhanje može se jednostavno upravljati pomoću vlastite linije s brojeva sa žutim pozadinskim osvjetljenjem. Ova je izvedba opremljena našim tradicionalnim PowerFlex zonama za kuhanje – savršen izbor ako želite praktično upravljanje i u pravilu kuhate s malo posuđa. 
Optimalne performanse 
Koristite li često više lonaca u isto vrijeme? Kod ovog modela to nije problem, jer četiri pojedinačne zone za kuhanje nude dovoljno prostora. Miele Silence motor osigurava ugodnu zvučnu kulisu tijekom kuhanja. Isti radi posebno tiho – čak i uz veliku snagu izvlačenja para. Ovisno o instalaciji, ladice u donjem kuhinjskom ormariću mogu se koristiti do svoje pune dubine. 
Fleksibilan prostor 
Bilo da se radi o pekaču, ploči za roštilj ili Teppan Yaki ploči – čak i posebno veliko posuđe može se savršeno smjestiti na ovu izvedbu modela. Razlog tome je praktična funkcija premošćivanja. Navedenim možete sasvim praktično zajedno uključivati zone za kuhanje i tako povećati površinu kuhanja. Zahvaljujući Silence Motoru, mirisi se uklanjaju gotovo nečujno. 
Karakteristike ovise o modelu